Tusindvis af nordjyder mister populære tv-kanaler

Tusindvis af nordjyder mister populære tv-kanaler

1. december 2019 - kl. 10:40 - af

Når nytårsklokkerne kimer, kan tusindvis af nordjyder se frem til, at de populære tv-kanaler fra Discovery går i sort. Desværre er det kun få, der ved, hvordan de skal undgå den sorte skærm.

Overalt i Nordjylland kan befolkningen se frem til at vågne op nytårsdag til en sort skærm. For 11 tv-kanaler fra verdens største tv-brand, Discovery, slukker den 1. januar 2020. Det er resultatet af de kuldsejlede forhandlinger mellem YouSee og Discovery, hvor begge parter nu har meldt ud, at tidsfristen for en ny aftale er overskredet.

Nordjyderne er ladt i stikken
I sig selv er tabet af populær underholdning trist. Men situationen forværres af, at løsningen på problemet praktisk talt er blevet fortiet i debatten. Det betyder, at nordjyderne er ladt i stikken med en sort skærm.

”Man har forsømt at fortælle, at tv-seerne bare kan vælge en anden tv-udbyder end den lokale antenneforening og YouSee. For der er fortsat mange andre tv-udbydere, der tilbyder alt indholdet fra Discovery. Så i virkeligheden er det her verdens nemmeste problem at undgå, hvis bare man når at skifte tv-udbyder inden udgangen af december,” udtaler Thomas Hyllekvist Johansen, chefkonsulent hos Nord Energi Fibernet, der leverer produkter fra Waoo.

For et af alternativerne er at skifte til Nord Energi Fibernet, som levere Waoo produkter der fortsat tilbyder alle Discoverys tv-kanaler.

Et farvel til både sport, reality og underholdning
Det er populære tv-kanaler som Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Discovery Channel, Eurosport 1 og 2 samt Animal Planet, der forsvinder.

Det betyder, at hvis man fortsat vil kunne følge Landsholdet, se OL, Superligaen og Giro d’ Italia sammen med populære reality-, underholdnings- og dokumentarprogrammer som ”Politijagt”, ”De unge mødre”, ”Ex on the Beach” og ”Top Gear Danmark”, så skal man senest ved udgangen af december skifte til en ny tv-udbyder, der har en aftale med Discovery.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tusindvis af nordjyder mister populære tv-kanaler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger