1-plans villa med muligheder i nærheden af Nellemanns Have

1-plans villa med muligheder i nærheden af Nellemanns Have

30. november 2019 - kl. 9:22 - af

Nybolig Sæby: Sæbys nordlige bydel er et attraktivt kvarter at bo i med sine mange børnefamilier, her er der både godt naboskab og børn at lege med i kvarteret. Området er ideelt for naturelskeren, hvor gåturen på kun 3 min. fører op til Sæbygård Skov og Jernkilden med stort grønt område. I skoven er der mange gode vandrestier og udfordrende mountainbikerute. Går man en tur i den anden retning, så er Nellemanns Have et besøg værd med sine smukke blomster og mange frugttræer. Går man 5 minutter i østlig retning, så kommer man ned på sandstranden, som er skøn og børnevenlig. Der er cykelsti helt op til vestbyen, hvor Sæbygårdskolen, fritidscentret, indkøb, bibliotek og svømmehallen ligger.

Velkommen til Langtvedvej 19, hvor man via en flisebelagt indkørsel kommer til en muret carport med støbt gulv og et rigtig fint skur. Fra carporten er der adgang til villaen, hvor man træder ind i bryggerset med god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra kommer man ind i køkkenet, her er spiseplads og alt i hårde hvidevarer. Videre til en fordelingsgang med vindfang ved hoveddøren. Her er adgang til badeværelse som er med kar og brus, stort lyst værelse (tidligere to rum), værelse og stort soveværelse med skabsvæg og udgang til overdækket terrasse. Stor lys stue med godt lysindfald fra vinduerne, her er der udgang til samme terrasse som fra soveværelset. Terrassen er sydvendt, delvis overdækket, og perfekt til hygge og grill på en sommeraften.

Haven er hyggelig og overkommelig, og man er ugeneret i haven med hæk mod naboerne. Forhaven er med flotte blomsterbede og buske samt med fliser.

En rigtig flot velholdt villa med gåafstand til det meste.

Er denne villa noget for dig så ring til Nybolig Sæby 9840 1200 og aftal tid for en fremvisning.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/langtvedvej/105085/933145

Sag nr.: 933145

Adresse: Langtvedvej 19, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 998.000,-

Udbetaling: Kr. 50.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.810,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.118,-/3.576,-

Bolig areal: 134 m2

Grund: 727 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1970/1975

Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1-plans villa med muligheder i nærheden af Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER