Indbrudsindsats: mobil politistation i Sæby lørdag

Indbrudsindsats: mobil politistation i Sæby lørdag

29. november 2019 - kl. 11:29 - af

Som et led i indsatsen mod den seneste tids indbrud i Sæby stiller Nordjyllands Politi i morgen lørdag den 30. november kl. 10-13 op ved den mobile politistation på Virkelyst. Håbet er at få byens beboere i tale.

Når lokalpolitiet i Frederikshavn lørdag stiller op med både en efterforsker og en forebyggelsesbetjent i Sæby, er det med håbet om at få lokale borgere i tale om den seneste tids indbrud i byen:

”Vi er meget bevidste om, at nogle borgere i Sæby føler sig utrygge i øjeblikket. Derfor er det vigtigt for os at få folk i tale. Vi vil lytte og rådgive omkring, hvad man selv kan gøre for at forebygge indbrud. Vores efterforsker kan blandt andet fortælle om tyvenes fremgangsmåde, og hvilke koster de går efter,” fortæller vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen, leder af politiets patruljeberedskab i Frederikshavn.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at politiet også er interesseret i ved samme lejlighed at tale med folk om, hvad de hører og ser i området, for der kan være oplysninger, som kan bidrage til opklaringen af indbrudssagerne.

”Siden medio oktober har der været 18 indbrud i Sæby by. I de seneste par uger har vi set, at sagerne har koncentreret sig om Virkelyst, det vil sige den sydlige del af Sæby. Og det er derfor, vi vælger at placere os der i morgen,” forklarer John Lamp Henriksen.

Politiet står klar ved den mobile politistation lørdag den 30. november kl. 10-13 på byggegrunden over for Virkelyst 60, 9300 Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrudsindsats: mobil politistation i Sæby lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER