Glædens dag for Sæby Spektrum…

Glædens dag for Sæby Spektrum…

29. november 2019 - kl. 15:12 - af

Det lå i luften, men intet er jo som bekendt endeligt afgjort, før den endelige politiske godkendelse foreligger.
Efter mange forudgående møder og forhandlingerne var det sat på Byrådets dagsorden forleden, at der ydes et kommunalt lån på 6,5 mio. kr. til Sæby Spektrum (renovering og udbygning af Sæby Fritidscenter) til delvis finansiering af “Hjertet” og udenomsarealer.
Lånet er rentefrit og udbetales i årene 2019, 2020 og 2021.

Et enigt Byråd står bag beslutningen.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Glædens dag for Sæby Spektrum...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER