Sæby Floorballklub gentager succesen med firmaturnering

Sæby Floorballklub gentager succesen med firmaturnering

26. november 2019 - kl. 8:16 - af

Til januar holder Sæby Floorballklub firmaturnering for tredje år i træk. Sparekassen Vendsyssel er ny sponsor på firmaturneringen, og navnet bliver derfor ændret til Sparekassen Vendsyssel Cup 2020.

Turneringen bliver afholdt lørdag d. 11. januar 2020 fra kl. 9.30 til ca. 17.30 afhængig af antal tilmeldte hold. I forbindelse med turneringen vil der igen være mulighed for fællesspisning af morgenmad og frokost i cafeteriet. Dagen er en oplagt mulighed for et sjovt og aktivt firmaarrangement, hvor man har mulighed for at se sine kollegaer i andre rammer end den normale arbejdstid. Denne gang sker der endnu flere tiltag i forbindelse med kampene, hvor der for eksempel kan nævnes flere konkurrencer i forbindelse med kampene, legebane for børn, konkurrencer i pausen og mulighed for at få taget et holdbillede.

Ved seneste turnering blev vinderne i A-rækken Nørgård Lyngså, mens Sæby Fritidscenter løb med pokalen i B-rækken.

Sæby Floorballklub vil med firmaturneringen gerne udbrede kendskabet til floorball, som alle kan spille, uanset alder og niveau. Sæby Floorballklub lægger nemlig vægt på, at der skal være plads til alle, lige fra den hobby-betonede spiller til spilleren med større ambitioner.

Sparekassen Vendsyssel og Sæby Floorballklub håber derfor at se en masse mennesker til en sjov og aktiv dag sammen med kollegaerne i kampen om vinderpokalen. Hvis man ikke kan være på banen så længe ad gangen, kan man heppe på kollegaerne i mellemtiden.

Overskuddet går til ungdomsafdelingen i Sæby Floorballklub, så ved at deltage i cuppen, støtter man samtidig et godt formål.
Ved interesse for turneringen kontakt da formand Hans Jørgen på tlf. 2326 5085 eller mail saebyfloorballklub@gmail.com. Læs også mere på Facebooksiden Sparekassen Vendsyssel Cup 2020.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Floorballklub gentager succesen med firmaturnering' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger