Inner Wheel har fokus på kvinder og børn

Inner Wheel har fokus på kvinder og børn

26. november 2019 - kl. 8:08 - af

Inner Wheel er én af verdens største kvindeorganisationer med fokus på kvinder og børn. Organisationen har til formål at fremme og styrke venskaber, at yde hjælp og støtte samt fremme og styrke forståelse mellem mennesker – lokalt og internationalt.

Hvert år har Inner Wheel en årsindsamling, og der blev i oktober 2019 givet 110.000 kr. til Mødrehjælpen i Danmark.

I Inner Wheel Sæby brænder de for deres egen klub, og de har besluttet, at de også donerer penge til gode, lokale formål. Hvert år gennemføres forskellige projekter – internt i klubben – med det formål, at skabe et overskud, som kan doneres til lokale formål – til aktiviteter for kvinder,  børn og ældre.

Overskuddet fra Projektudvalget i 2018/2019 blev på ca. 11.000 kr., som doneres til:

Afd. D ”Dråben” på Sæby Ældrecenter til indkøb af spil, da de har børnehavebørn på besøg èn gang om måneden

Nogle dages ophold i en ferielejlighed for en enlig mor og hendes 2 børn – et pust væk fra dagligdagen

Til Solsikkerne – som er en lille gruppe børn på Sæby Skole. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs mål og dagligdag, og er opbygget omkring fast struktur, ro og forudsigelighed. Pengene vil Solsikkerne bruge til en tur med overnatning

Til Sysselklubben, hvis målsætning er at samle ældre – måske ensomme – borgere til fælles hygge og samvær. Klubben er åben for alle et par timer om ugen – der bliver sunget et par sange , der nydes en kop kaffe og så bliver der snakket og spillet forskellige spil og alle slags kortspil. Klubben har eksisteret i 52 år – hver gang mødes 40-45 ældre fra Sæby og Omegn.

Projektudvalget 2019/2020 er allerede godt i gang med planlægning af nye aktiviteter – bl.a. afholdelse af loppemarked i Den Gamle Købmandsgård i maj måned 2020 – med henblik på at skabe et overskud til nye donationer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inner Wheel har fokus på kvinder og børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER