Velholdt og indflytningsklar villa med vestvendt have

Velholdt og indflytningsklar villa med vestvendt have

25. november 2019 - kl. 8:32 - af

home Sæby – Læsø: Med bare 400 m til busterminalen, indkøb og byens gågade ligger denne villa på hyggelig lukket grund. Der er indkørsel til stor fin carport med integreret udhus.

På den nordlige side af huset fører trappe op til hoveddøren og videre ind i entréen, som fordeler til stue, køkken og badeværelse. Køkkenet har fyldningslåger i bøgetræ og dør til kældertrappen. Badeværelset er med muret hjørnebruser, skabsarrangement og rustikke hvidmalede vægge. Den store lyse vinkelstue har oprindeligt parketgulv og vinduer med lys fra flere retninger samt havedør til stor træterrasse der ligger i niveau med dette plan. Fra terrassen er der både rutsjebane og trapper ned til haven.

På første sal er der parket på alle gulvene og man kommer op i reposerum med garderobeplads og adgang til to værelser i hver sin gavl. Det vestvendte værelse er lidt større end det andet og har indbyggede skabe under skråvæggen.

Trappen fra køkkenet til kælderen er med tæppe og meget behagelig at gå på. I kælderen er der hvide fliser på væggene op i 1/3 højde. Fra trapperum er der dør til vaskerum med vaskemaskine og tumbler i god højde, bordplade til tøjet og på den anden væg en rustfri stålbordplade med formstøbt vask. Desuden er der i kælderen lille toilet og disponibelt rum med gulvtæppe, teknikrum og endnu et disponibelt rum med udgang til trappe der fører op i indkørslen.

Hyggelig villa i tre plan på god beliggenhed tæt på skole, sportsaktiviteter og skønne naturområder.

Kontantpris: 1.145.000

Udbetaling: 60.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.817

Energimærkekarakter: F

Boligareal: 94 m2

Carport/udhus: 24 m2

Grundareal: 774 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt og indflytningsklar villa med vestvendt have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger