LAN-party på Sæby Skoleafdeling fredag aften

LAN-party på Sæby Skoleafdeling fredag aften

25. november 2019 - kl. 9:50 - af

En håndfuld af skolens voksne havde arrangeret LAN-party for 4. klasserne. 60 ud af 82 elever var tilmeldt så der blev brugt en del energi på at få styr på, at der var nok strøm og båndbredde på linjen. ”Eleverne havde glædet sig lige siden vi første gang præsenterede det for dem” udtaler Dannie Pedersen.

Udover at spille Fortnite, Minecraft, Fifa og meget andet var det sociale i højsædet. ”Det at spille sammen og mod hinanden, mens man er sammen giver uendeligt meget til fællesskabet. Der var mange fællesskaber den aften. Fx duellerede en stor gruppe på forskellige hold i Fortnite, mens en håndfuld piger var sammen om at bygge et kæmpe hus i Minecraft” udtaler Rasmus Jensen, der sammen med Dannie Pedersen var hovedmændene bag arrangementet.

LAN-partyet startede kl. 15 og sluttede kl. 21. Undervejs var der besøg at Counterstrike spiller Niklas Juul Jensen, der fortalte om det at spille Counterstrike på et hold, hvor træning, kost og strategi er i højsædet. Udover spilleri blev der også tid til pizzaspisning og hyggeligt samvær.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LAN-party på Sæby Skoleafdeling fredag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER