Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

24. november 2019 - kl. 0:23 - af

Velholdt villa beliggende attraktivt – Rebslagervej ender blindt og med gåafstand til skole.

Her kan I glæde jer til at opleve en særdeles velholdt villa. I vil have en skøn bolig de næste mange år, der opfylder de fleste behov. Huset er beliggende i børnevenligt kvarter. Nærmiljøet er roligt og trygt med kort afstand til skole, børnehave, indkøb og natur. Rebslagervej ender blindt – et af Sæbys mere populære områder.

Villaen er indrettet med et godt bryggers med vaskeplads og mulighed for opbevaring samt plads til kummefryser og lignende. Herfra kommer man ind i det hyggelige køkken med spiseplads. Fordelingsgang, som leder dig ind i vinkelstuen med vinduespartier, der sikre et skønt lysindfald og et godt kig til den flotte have. Om sommeren kan det gode selskab nydes uforstyrret ved den overdækkede terrasse mod sydvest. Endvidere indeholder villaen to værelser samt godt soveværelse. Badeværelse med bruseniche og badekar. Desuden gæstetoilet ved entré. Alt i alt er ruminddelingen godt udnyttet i huset.

Udover beboelsen skal vi huske at minde jer om de skønne udeomgivelser samt garage på hele 35 m2 med el port – et særdeles godt rum for hobbymanden. I den skønne have er der også et godt redskabsrum og drivhus. Pæn flisebelagt indkørsel som byder dig og dine gæster velkommen.

Huset fremstår i god stand og har en størrelse som vil tiltale mange købere ung som gammel. Hvis du/I vil se mere af huset er det bare at ringe 96890477 og booke en fremvisning af huset – vi er klar.

Adresse: Rebslagervej 26, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005179

Type:  Villa

Boligareal: 126 m2

Grundareal: 1.040 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1972

Energimærke:  C

Pris: 1.398.000 kr.

Ejerudgifter: 2.001 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger