Herskabelig villa med sjæl og atmosfære

Herskabelig villa med sjæl og atmosfære

23. november 2019 - kl. 0:24 - af

Nybolig Sæby: Herskabelig villa nær Sæby centrum med gåafstand til Sæby torv, indkøbsmuligheder og lystbådehavnen. Man ankommer til Skolegade 24 via flisebelagt indkørsel, hvor der for enden er en muret garage. I dagligdagen kan man med fordel benytte indgangen i kælderen men der er også en fin fortrappe som kan benyttes.

Her træder man ind i et vindfang og videre ind i husets hall, her er højt til loftet og kig op til 1. salen. Fra hallen er der adgang til et fint og funktionel køkken med alt i hårde hvidevarer. Kontor/værelse (pt. bruges det som et hyggeligt bibliotek med flot bogreol og en lækker lænestol at fordybe sig i). Flot, lys opholdsstue med træpilleovn med hyggelig udsigt til haven og terrassen. Spisestue med god plads til hygge med hele familien og vennerne, der er udgang til terrassen. Mellem opholdsstue og spisestue er der dobbelt franskdør.

Flot bred trappe til 1. salen som er indrettet med åben repos, her er der overblik til hallen, stort soveværelse med fransk altan og direkte adgang til flot badeværelse med bruseniche, gulvvarme og flotte synlige hanebånd (2015). To værelser samt badeværelse med bruseniche.

Kælderen er indrettet med gang og garderobe som man kommer ind i hvis man har valgt at benytte indgangen ved kældertrappen. Fint disponible rum og stort multirum med flotte synlige bjælker. Anvendelig viktualierum, bryggers og et fint værksted.

Overalt i huset er der flotte store rum med højt til loftet. Flot træparketgulv i de fleste rum og i spisestue, opholdsstuen og i køkkenet er der flot sildebensparketgulv. I år 2000 fik sælger lavet nyt køkken og badeværelse samt udskiftet alle indvendige døre og vinduer (med undtagelse af blyindfattet vindue i hall).

Haven er hyggelig med store træer og fin køkkenhave. Hyggelig bålplads med sten, bænk og et fint have bassin. To hyggelige sydvendt træterrasser, de ligger i forskudt plan, hvor den øverste har en fin markise. Drivhus og et skur til opbevaring samtidig er der et skur/overdækning ved siden af garagen.

En virkelig flot og velholdt villa nær centrum og med gåafstand til stranden og havnen. Lyder det som dit kommende hjem? så ring til os og få en fremvisning 9840 1200 – vi ses

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/skolegade/105085/933301

Sag nr.: 933301

Adresse: Skolegade 24, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.995.000, –

Udbetaling: Kr. 100.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.262,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 8.137,-/7.071,-

Bolig areal: 176/111 m2

Grund: 1.016 m2

Stue/vær.: 2/4

Opført: 1949/1988

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Herskabelig villa med sjæl og atmosfære' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger