Sæby Rotary klub arrangerer igen i år julegave-ønsketræ

Sæby Rotary klub arrangerer igen i år julegave-ønsketræ

22. november 2019 - kl. 7:58 - af

Det er ikke alle familier, der har råd til at opfylde deres børns ønsker, selvom de er beskedne. Det gælder også familier i Gl. Sæby Kommune. Derfor opstiller Sæby Rotary igen i år et julegave-ønsketræ, og det står i indgangen hos SuperBrugsen i Sæby.

Julegaver spreder glæde – særligt hos børn. Men for nogle børn er det ikke en selvfølge at få gaver juleaften.

Sæby Rotary Klub har samlet ind, således at et større antal børn, kan få en julegave juleaften. Der er fremstillet nogle kort ”Fruen fra havet”, som hver repræsenterer et julegaveønske for et barn eller en familie, hvor en julegave kan skabe særlig glæde.

Hvis man bor i Gl. Sæby Kommune, og som familie har julegaveønsker til cirka 300 kr. til et eller flere børn under 17 år, kan man finde Julegave-ønsketræet i SuperBrugsen fra den 1. til den 15. december i butikkens åbningstid. Her ta’r man et ”Fruen fra Havet” kort fra juletræet, udfylder en ønskeseddel og lægger ønskeseddel og ”Fruen fra Havet” kortet i en plastiklomme, og lægger den i den opstillede Rotary postkasse. Der kan også hentes en ønskeseddel og et ”Fruen fra havet” kort fra juletræet hos Revisionsfirmaet Peter Berg, Stygge Krumpens Vej 6, 9300 Sæby.

Sæby Rotary Klub vil herefter indkøbe gaveønskerne, og de kan afhentes torsdag den 19. december hos Revisionsfirmaet Peter Berg, Stygge Krumpens Vej 6, så pakkerne er klar til at lægge under juletræet.

Det er muligt at støtte julegaveprojektet, så endnu flere børn kan få et julegaveønske opfyldt.

Dette kan ske ved indbetaling af et beløb til Sæby Rotary på mobil Pay 13557, mærket ”julegave”, eller ved at aflevere i en kuvert i Rotarys postkasse i SuperBrugsen eller hos Revisionsfirmaet Peter Berg, Stygge Krumpens Vej 6.

Juletræ i brugsen kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary klub arrangerer igen i år julegave-ønsketræ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger