Voergaard melder klar til det store julemarked

Voergaard melder klar til det store julemarked

19. november 2019 - kl. 11:45 - af

Voergaard Slot er igen klar til det årlige store julemarked der i år afholdes over 2 weekender, nemlig fra fredag den 29. november til søndag den 1. december 2019 og fra lørdag den 7. til søn-dag den 8. december 2019 – fredag fra kl. 12.00-16.00 og lørdage & søndage kl. 10.00-16.00.

Jul på Voergaard Slot er blevet en af Nordjyllands største juletraditioner, et samlingssted hvor venner og familie mødes for at komme i julestemning i slottets historiske rammer – at opleve jul på Voergaard Slot er at opleve en af julens helt store traditioner.

Voergaard Slot bliver igen i år klædt på til julemarked, og kongelig hofleverandør Bjarne Als, Bering House of Flowers, København, får igen ”frit løb” i de smukke stuer.

Årets tema bliver ”Julebal på Slottet”. Det julepyntede slot kommer til at emme af eventyr.

Bjarne Als og hans dygtige personale vil være til stede alle dage. Som noget nyt har Bjarne Als fået endnu mere plads at bolte sig på, hvorfor han i år også vil være at finde i hele Riddersalen, ligesom Bjarne Als har lånt smukke kjoler fra Kjoleskrædderen Kathrine Kaisen, Frederiksberg. Disse kjoler indgår i pyntningen af slottet.

Bjarne Als er kendt fra en række tv-udsendelser bl.a. tv-udsendelsen ”Kongelig hofleverandører”, hvor vi alle har set Bjarne Als’ eventyrlige pyntning til kongehusets arrangementer og på enkelte andre specialarrangementer på slotte.

Mere end 70 udstillere præsenterer julens nyheder, og alt det der hører til julen. På julemarkedet omkring slottet kan gæsterne blandt andet købe årets julegaver, opleve storslået julepynt, dekorationer, finde julens lækkerier, værtindegaver, spændende ting til hjemmet m.m. Flere udstillere byder også på julens godter og lækkerier, så det er muligt at bruge en hel dag på at gå på opdagelse blandt udstillerne, og få stillet sulten og sluttet tørsten undervejs.

Bjarne Als siger om dette års julepyntning:
– Det er med bankende julehjerte, at vi nærmer os julemarkedet på Voergaard Slot og mit team og jeg glæder os ved tanken om, endnu engang at skulle klæde slottet på til julemarked.

Lige siden vi forlod Voergaard Slot sidste år, har vores drøm været at “BAL PÅ JULESLOTTET” skulle være årets tema.

Vor intention er, at man skal drages af stemningen om en jul i dansens, musikkens og ikke mindst juledekorationens hyggelige univers.

For at skabe den rigtige stemning har vi allieret os med Kjoleskrædderen Kathrine Kaisen, Frederiksberg. Kathrine har lånt os nogle af hendes smukkeste kjoler, som skal danse rundt om de smykkede juletræerne på slottet.

En tur rundt på slottet vil bringe dig ind i stemnings fulde rum, som hver især fortæller sin historie, juleballet, maskerade ballet, nytårs ballet etc.

Bering House of Flowers flytter ind på Voergård slot og i respekt for Slottets interiør og historie, transformeres slottet til et magisk juleunivers. 3.

Voergaard Slots bestyrelsesformand, advokat Anker Laden-Andersen glæder sig over, at det igen i år er lykkedes at få en kapacitet som Bjarne Als til at bistå med pyntningen. Dermed sikres det, at den høje kvalitet, der har været i pyntningen fortsætter. Anker Laden-Andersen er sikker på, at det bliver en enestående oplevelse at se slottet og den nye pyntning. Sidste år var der over 11.000 besøgende, og håbet er naturligvis, at det gentager sig.

Laden-Andersen siger om dette års julepyntning:
– Det er et spændende tema, som Bjarne Als har valgt i år. Det er en fantastisk idé at kombinere julens traditioner med en pyntning rettet mod de juleballer, slottet i generationer har dannet rammerne om.

Det var en fantastisk pyntning Bjarne Als leverede sidste år. Med de visioner og planer for pyntningen som Bjarne Als har præsenteret for mig, er jeg sikker på, at der venter en enestående oplevelse forude.

Bjarne Als er en kapacitet. Vi er stolte og glade over at det er lykkedes at få ham til igen at bistå med pyntningen af Voergaards smukke stuer.

Laden-Andersen fortæller, at julearrangementet igen i år gennemføres i samarbejde med Claus Petersen, CHPevent, Aabenraa. CHPevent arrangerer også juleudstillinger på andre slottet i Danmark. CHPevent har således stor erfaring i sådanne arrangementer, og det er med til at øge aktiviteten.

Der vil ud over pyntningen af slottet være stor aktivitet på og omkring slottet. Over 70 udstillere har boder på slottet, i slotsgården og i slottets lade.

Voergaard Slot er blevet kåret til Danmarks smukkeste herregård. Slottet er nu klar til at byde alle velkomne til Nordjyllands smukkeste juleeventyr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voergaard melder klar til det store julemarked' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger