Mulig ny købmandsbutik i Voerså

Mulig ny købmandsbutik i Voerså

18. november 2019 - kl. 8:22 - af

I det seneste år er der arbejdet på at etablere en ny indkøbs mulighed i lokalområdet i Voerså, og i samarbejde med butikskæden Dagrofa, som står bag butikkerne Meny, SPAR, Min Købmand og Letkøb, er der nu en unik mulighed for at bygge en helt ny butik næste år.

Dagrofa er villig til at indgå et partnerskab med borgere i området Østkystens Guld om at bygge en sprit ny 600 m2 stor og indbydende butik i 2020 og drive den i minimum 10 år frem.

Dagrofa-kæden har mange tusinde forskellige varenumre at tilbyde, og de lægger stor vægt på friske råvarer som eks. frugt og grønt, morgenbrød mm. Derudover er økologi og bæredygtighed vigtigt for Dagrofa, noget der også gør det muligt at sælge lokale arer fra nærområdet som eks. æg, honning, grøntsager og kød.

Foruden at kunne tilbyde alle de dagligdagsvarer, som man har brug for, vil butikken bidrage med:

– Afhentning af medicin

– Ind- og udlevering af pakker

– nye lokale arbejdspladser og studiejobs til unge

– Click & collect, (online varebestilling, som er pakket og klar til afhentning)

– Lokalt gårdudsalg med lokale specialiteter

– afhentning og aflevering af eks. nøgler til sommerhuse, spejderhytter mm.

Dagrofa har foretaget en større markedsundersøgelse i området, hvor de nøje har vurderet konkurrenter, befolkningssammensætning, købevaner og fremtid for at drive en succesfuld forretning.

Markedsundersøgelsen peger på, at der er et sundt forretningspotentiale for at drive en butik i området, og den bedste placering for en butik (ud fra et økonomisk og forretningsmæssigt grundlag) er på hjørnet af Ny Skovgårdsvej og Østkystvejen i Voerså – dvs. tæt på Stensnæsskolen, børnehus, sport og centralt i forhold til trafikken på Østkystvejen, til og fra Lyngså og til sommerhusområderne..

En ny stor lokal indkøbsmulighed, kombineret med den smukke natur, skole og pasningsordninger til børn, og ikke mindst alle de gode frivillige kræfter og det store foreningsliv i området, gør det yderst attraktivt at bosætte sig i Østkystens Guld, og dermed bidrage til at sikre områdets fremtid – MEN det vil kræve lokal opbakning til projektet.

Derfor inviteres alle til et stort infomøde omkring hele projektet, tirsdag den 3. december i gymnastikhallen ved Stensnæsskolen kl. 19.15 til ca. kl. 20.15.

Arbejdsgruppen præsenterer i samarbejdet med repræsentanter fra bl.a. Dagrofa hele projektet i detaljer.

Der skal indsamles min. 2.500.000 kr. via anparter af. 2.500 kr., for at projektet kan realiseret. Tegningsperioden for anparter vil være fra 1. december 2019 til 31. januar 2020. (Anparterne betales senest midt i 2020).

76178568_1495909340560972_5940028293938937856_n kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mulig ny købmandsbutik i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER