Villa i et plan – ideelt for par eller mindre familie!

Villa i et plan – ideelt for par eller mindre familie!

17. november 2019 - kl. 0:07 - af

Nybolig Sæby: Bo i byen hvor der er kort afstand til både, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og Sæby – Velkommen til Østervrå, der er kendt for at sine 20 km. til de nævnte byer. Byen ligger dermed centralt i forhold til hvor mange arbejder. I Østervrå er der sundhedshus med læge og tandlæge, idrætscenter med kulturhus, svømmehal, motions- og træningscenter og fodboldklub. Byen er omgivet af grønne arealer hvor man kan besøge anlægget, der ligger flot i kuperet terræn, Kjelds Sø eller tage cyklen på byens nye mountainbikerute. Derudover er der fine indkøbsmuligheder, skole til og med 9. klassetrin. Kort fortalt, har byen det som der er behov for både hos den yngre eller ældre familie.

Mimosevej 21 ligger for enden af vejen på to matrikler, så der er i alt 1.576 m2 grund, der er udlagt i græs. Når man ankommer i indkørslen, er der en muret garage på 28 m2, indrettet som et rum. Huset byder indenfor i en entré og derfra ind i en fordelingsgang med adgang til køkken med mindre spiseplads. Stuen ligger på den anden side af køkkenet, hvor der er udgang til overdækket terrasse der vender mod syd – så der er mulighed for at nyde vejret både sommer og efterår. Lyst badeværelse med kar og brus, soveværelse og to værelser, hvor det ene er ideelt til kontor.

Stort bryggers med klinkegulv, bordarrangement og plads til vaskemaskine. Huset har en fin størrelse for den mindre familie, der ønsker at bo centralt i forhold til arbejde og i en by, der har et aktivt foreningsliv.

Ring til os tlf. 9840 1200 og få en fremvisning at dette sted – vi glæder os til at høre fra dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9750/mimosevej/105085/933244

Sag nr.: 933244

Adresse: Mimosevej 21, 9750 Østervrå

Kontant pris: Kr. 595.000,-

Udbetaling: Kr. 30.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.441,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 2.471,-/2.144,-

Bolig areal: 112 m2

Grund: 1.576 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1963/1972

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Villa i et plan - ideelt for par eller mindre familie!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger