Snart december – hvad siger Café Mathilde/Madam Smed

Snart december – hvad siger Café Mathilde/Madam Smed

16. november 2019 - kl. 0:43 - af

Nu er det snart december, og Madam Smed, som ejes af Glen og Susanne Nilsson, får æren af af slutte denne runde af byens butikker, som fortæller om deres juletraditioner, og så sker der pludselig noget!

For Madam Smed holder nemlig jul hele året. De to stemningsfyldte caféer og gavebutik i hjertet af centrum, åbner en ny afdeling med julehygge året rundt. Det betyder, at en del af forretningen vil have julestue hele året og også klar til at sælge, nisser, julepynt i dansk design, ophæng til juletræet, advents-, mandel- og kalendergaver samt julepakkespil. Alt sammen noget som turister vil sætte pris på.

Og så bliver der nedtælling til den 24. december, og det sker hver måned hele året med gløgg og æbleskiver hver den 24. i måneden, såfremt der ikke sker noget uforudset i forretningen, for den 24. december flytter sig altså ikke.

I de 2 caféer kan dagens brunch, frokost, lækre kager, hjemmebagte boller og vafler indtages med et bredt udvalg af kolde og varme drikke, og om sommeren er der siddepladser udenfor på strøget, eller på den lille veranda ud mod Sæby Å.

“I vores butik, som er et univers for sig selv, finder du et væld af sjove gaveideer både til ganen og til øjet. Vi laver gaver til enhver lejlighed, som altid er flot pakket ind.
Vores danske mærker er blandt andet: Maileg, Badeanstalten, Aalborg Chokoladen, Blokhus lys, Almuegården, Hybengården, Skagen- og Sæby Bryghus”, fortæller Susanne Nilsson.

Så vil du gerne i julestemning i juli, så kan du altid besøge Madam Smed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Snart december - hvad siger Café Mathilde/Madam Smed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger