EDC Jensen & Riise: Yderst velbeliggende fritidshus

EDC Jensen & Riise: Yderst velbeliggende fritidshus

16. november 2019 - kl. 8:45 - af

Nu udbydes denne velbeliggende perle i første klitrække med mindre end 120 m til en af de bedste badestrande på Østkysten. Fritidshuset her emmer af hygge, ro og samvær med dem du bedst kan lide. Her er gode terrasser, højt til himlen og en udsigt i særklasse.

Fritidshuset her er super hyggeligt og velholdt. Man får 2 gode værelser, et fint soveværelse og badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Fra værelsesafdelingen træder man ind i køkken alrummet, som er i åben forbindelse med stuen. Her har man lagt fokus på, at få så meget lys og udsigt integreret i stuen, hvilket er lykkes rigtig godt!

Ejendommen har en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække og med kun 10 minutters kørsel til Sæby, hvor der er masser af sommerliv i gågaden, et fantaktisk havnemiljø, gode restauranter og flotte gamle bindingsværkshuse. Desuden er her kun ca. 35 min kørsel til Aalborg. Her er virkelig lagt op til ro og afslapning i skønne omgivelser.

Adr. Annesvej 2, Lyngså, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005167

Type:  Fritidshus

Boligareal: 77 m2

Grundareal: 1400 m2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1978

Pris: 1.248.000 kr.

Ejerudgifter: 1.498 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Jensen & Riise: Yderst velbeliggende fritidshus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER