Dronninglund Sparekasse har sidste åbningsdag

Dronninglund Sparekasse har sidste åbningsdag

15. november 2019 - kl. 10:55 - af

Sparekassen Vendsyssel og Dronninglund Sparekasse er blevet enige om at samle kræfterne. Afdelingerne i Sæby fusionerer i løbet af denne weekend.

Fredag er sidste dag, Dronninglund Sparekasses afdeling på Sophus Falcksvej i det vestlige Sæby holder åbent. Fra på mandag er alle aktiviteter samlet under ét tag i Sparekassen Vendsyssels lokaler i Grønnegade 4 i Sæby.

Nuværende afdelingsdirektør i Dronninglund Sparekasse John Nepper og kundemedarbejder Susanne Neergaard flytter med til Grønnegade, mens Dorthe Dige Nielsen får ansættelse i banken i Frederikshavn.

John Nepper ser frem til et højt serviceniveau over for kunderne i den nye organisation.

”Vi er fuldt gearet til de nye udfordringer, og vi bestræber os rigtig meget på, at kunderne kommer til at mærke meget til ændringerne – ud over at de altså fremover skal henvende sig i Grønnegade,” udtaler John Nepper.

Sammenlægningen vil desuden betyde, at kunder i Sæby igen får adgang til kassebetjening.

Afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel, Lars Høst, glæder sig til at modtage både kunder og medarbejdere fra Dronninglund Sparekasse.

”Det har været et kardinalpunkt for os, at Dronninglund Sparekasses kunder fortsat kan møde de samme ansigter og rådgivere som hidtil,” siger Lars Høst. Han understreger, at forberedelserne viser, at fusionen helt givet vil få en let og glidende overgang, og han byder alle kunder velkommen fra på mandag.

Frem til april næste år må kunderne dog acceptere, at man der er en mindre udfordring med IT-systemerne, idet banken er nødt til at benytte begge de hidtidige systemer indtil da.

I forbindelse med fusionen mellem Dronninglund Sparekasse og Sparekassen Vendsyssel sammenlægges afdelingerne også i Brønderslev og Frederikshavn.
Afdelingerne i Brønderslev er allerede blevet sammenlagt på Albani Plads, og den 22. november flytter Dronninglund Sparekasses tidligere afdeling i Frederikshavn fra Søndergade til Sparekassen Vendsyssels lokaler på Parallelvej.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dronninglund Sparekasse har sidste åbningsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger