Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune får fondsstøtte

Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune får fondsstøtte

12. november 2019 - kl. 8:32 - af

Tuborgfondet har doneret 50.000 kroner til Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune. Pengene skal bruges til projekter, der sætter fokus på genbrug, madspild og udbreder kendskabet til FN’s Verdensmål.

En pop-up restaurant, hvor råvarerne ellers var endt som madspil. Og en tøjsalgsdag i Maskinhallen i Frederikshavn, hvor gammelt og brugt tøj bliver til nye genbrugsgarderober. Idéerne står i kø for at blive gennemført af Ungeklimarådet i deres arbejde med at formidle indholdet af FN’s 17 Verdensmål. Under mottoet Fra Klimaangst til Klimaaktiv er de unge medlemmer af rådet i gang med at skabe positiv forandring i den bæredygtige udvikling i Frederikshavn Kommune, og det var derfor en glad og overrasket modtager, der åbnede brevet fra Tuborgfondet:

”Pludselig at stå med en bevilling på 50.000 kroner, det gør virkelig en forskel. Ungeklimarådet kan komme rigtig langt i formidlingen af vores budskab med sådan et beløb på kontoen. Projekterne, som vi står bag, forsøger vi jo at gennemføre for et minimalt budget, så vi håber, vi kan komme endnu længere ud til omverdenen med vores aktiviteter nu,” siger Nikolaj Bang Høfler, der er medlem af både Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune og af Det Nationale Ungeklimaråd.

Ungeklimarådet har p.t. 15 medlemmer fra 8. klasse til og med ungdomsuddannelserne i Frederikshavn Kommune, og der er en ramme på 20 medlemmer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune får fondsstøtte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER