Hyggeklubben stod bag årets sidste modeshow

Hyggeklubben stod bag årets sidste modeshow

12. november 2019 - kl. 8:22 - af

Alle aldersgrupper i Sæby har nu haft lejlighed til at stifte bekendtskab med efterårets og vinterens mode efter et utal af modeopvisninger i byen. Det kan konstateres, efter at Hyggeklubben for Ældre, drevet af Aktive Kvinder Sæby, afviklede årets formentlig sidste modeshow.

Musikhuset dannede ramme omkring opvisningen, der afvikledes i samarbejde med Butik Brunø. En af butikkens medarbejdere, Helle Sørensen, var en veloplagt konferencier i det fyldte Musikhus.
Der blev præsenteret den nyeste mode indenfor tøj, sko og støvler af lokale mannequiner fra Hyggeklubben, der klarede opgaven flot. Opvisningen var en understregning af, at også den modne alder kan være med på moden.

I forbindelse med opvisningen blev der serveret kaffe med hjemmebag. Desuden blev der udtrukket mange gevinster.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeklubben stod bag årets sidste modeshow' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER