50-årig mand sigtes for uagtsomt manddrab på skolepige

50-årig mand sigtes for uagtsomt manddrab på skolepige

11. november 2019 - kl. 12:48 - af

En 50-årig mand sigtes for uagtsomt manddrab på den 12-årig pige, der mandag morgen var på vej til Torslev skole på sit el-løbehjul. Manden kørte den bil, der på tragisk vis ramte pigen, der omkom i ulykken. Manden er desuden sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand.

Politiets undersøgelser har påvist, at pigen – der blev påkørt på Brøndenvej i Østervrå, mens hun var på vej til skole – kom kørende på et el-løbehjul, men på grund af det efterforsknings-arbejde, der skal belyse hele hændelsesforløbet, kan politiet ikke udtale sig yderligere omkring disse omstændigheder.

”Det skal politiets efterforskning belyse,” understreger vagtchef Mads Hessellund, men vagtchefen fremhæver, at politiet nu gerne vil høre fra eventuelle vidner, der måtte have set ulykken, eller hvis man har observeret pigen på løbehjulet på vej til skole.

”Hvis man har oplysninger, så skal man ringe 114,” lyder det fra Mads Hessellund.

Bilist skal fremstilles
Den bil, der ramte pigen, blev ført af en 50-årig mand, og han blev på stedet anholdt af politiet, da man fik mistanke til, at personen var påvirket under kørslen. Det skal en blodprøve nu fastslå.

Den anholdte mand, der ikke kom til skade under ulykken, bliver i dag afhørt af politiets efterforskere, ligesom der blev foretaget en række yderligere efterforskningsskridt i sagen.

Politiets jurister har, efter at have vurderet sagen, truffet beslutning om, at manden skal fremstilles i et grundlovsforhør. Det kommer efter planen til at ske ved Retten i Hjørring i morgen, 12. november 2019, kl. 08.45.

Manden er sigtet for uagtsomt manddrab og kørsel i påvirket tilstand.

Undersøgelser fortsætter
Politi og bilinspektør har tidligere i dag arbejdet ude på uheldsstedet. Man er fortsat i gang med at afhøre og undersøge alle omstændigheder omkring den tragiske ulykke.

”Vi kan ikke udtale os yderligere om sagens detaljer, før efterforskningen har belyst sagens omstændigheder nærmere,” understreger Mads Hessellund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '50-årig mand sigtes for uagtsomt manddrab på skolepige' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger