Familievilla med fem værelser nær skoven

Familievilla med fem værelser nær skoven

10. november 2019 - kl. 16:54 - af

home Sæby – Læsø: Denne villa er løbende istandsat i lyse farver og fremstår pæn og velholdt. Villaen er placeret fint på grunden med stor have og terrasse mod syd/vest. Den skønne beliggenhed under bakkedraget mellem Jernkilden og Nellemanns Have, giver mulighed for at nyde den smukke natur bare få hundrede meter fra huset. Samtidig er der kort vej til stranden og fin cykelvej til Sæbygård Skole.

Flisebelagt indkørsel fører til husets indgang og muret garage med værkstedsplads. Man kommer ind i et velfungerende bryggers med garderobe og vaskeplads samt dør til fint viktualierum. Desuden adgang til et værelse og til husets alrum. Her finder man den daglige spiseplads i et aflangt rum, som har åben forbindelse til pænt køkken med lyse låger. Over køkkenbordet er der lige som i bryggerset små fine klinker som giver et skønt retrolook. Fra køkkenet er der åbnet op til en mellemgang der fordeler til dejligt soveværelse med skabsvæg og flot moderniseret badeværelse med skiffergrå klinker på gulvet og i brusenichen samt stor lys stue med vinduesparti mod syd og vest og udgang til lækker sydvendt fliseterrasse.

Fra alrummet er der desuden dør til værelsesgang med tre skønne værelser, som alle har laminatparket i flot lys farve og oprindeligt badeværelse med fine vissengrønne fliser og badekar.  I gangen er der skabsvæg til hele familien og et skønt lys kommer ind af havedøren for enden, hvor der også er udgang til terrassen.

En dejlig rummelig villa med værelser nok til alle børnene og på en særdeles skøn beliggenhed.

NETOP NEDSAT KR. 100.000

Kontantpris: 1.295.000

Udbetaling: 65.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.983

Energimærkekarakter: F

Boligareal: 176 m2

Udhus/carport: 29 m2

Grundareal: 752 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Familievilla med fem værelser nær skoven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger