EDC Jensen & Riise: En yderst skøn og moderne ejendom

EDC Jensen & Riise: En yderst skøn og moderne ejendom

10. november 2019 - kl. 0:43 - af

Velkommen til Bakkevænget 19 – En dejlig og moderne villa. Villaen er ny opført i 2019 og ligger i et smukt og roligt kvarter i Østervrå. Østervrå har meget at byde på, der er gode handlemuligheder, mange aktivitetstilbud til børn og voksne, samt gode træningsfaciliteter i byens Idræts- og kulturhus, hvor der også er svømmehal. Østervrå har et rigtig godt stadion, hvor man kan spille fodbold, eller se de mange fodboldkampe, der bliver spillet om sommeren.

Man bydes indenfor i en entré, hvor man har direkte adgang til et dejligt lyst bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og alt overtøjet, samt godt med både bord- og skabsplads. Boligen byder på et lækkert og moderne køkken, også her er der god skabs- og bordplads, hvilket er ideelt når man skal udfolde sine kulinariske evner. Køkken alrummet har en god stor størrelse, så man også har plads til spisebordet.

Der er tale om en lys og hyggelig stue, der giver direkte adgang ud til ejendommens dejlige terrasse. Boligen byder desuden på 2 badeværelser, 4 værelser og en indbygget carport med rigtig fint udhus. Badeværelserne er lækre og moderne og har begge brusekabine, samt bord- og skabsplads. Det ene af badeværelserne hører til soveværelset. De sidste 3 værelser er alle dejlige lyse og har gode størrelser.

Ejendommens udenoms areal er ikke mindre skønt end huset. En flisebelagt indkørsel, terrasse rundt om det meste af huset. Terrassen gør det muligt, at have venner og familie til en hyggelig grill-aften om sommeren. De to indgange fra terrassen til henholdsvis køkken og stue, gør det også nemt at komme indenfor til maden eller hygge i sofaen efter den lækre gillmad. Resten af haven består af en dejlig og fin græsplæne, som man rigtig kan boltre sig på.

Adresse: Bakkevænget 19, 9750 Østervrå

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005208

Type:  Villa

Boligareal: 160 m2

Grundareal: 1.074 m2

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 2019

Pris: 2.098.000 kr.

Ejerudgifter: 2.567 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Jensen & Riise: En yderst skøn og moderne ejendom' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger