Verdens Diabetesdag markeres igen

Verdens Diabetesdag markeres igen

9. november 2019 - kl. 0:32 - af

Frederikshavn kommune har omkring 3000 registrerede diabetiker, men 4.500 indbyggere går rundt med prædiabetes. I 2030 forventes 5670 indbyggere at have diabetes. Diabetes koster på årsplan 31,8 mia. kr. Diabetesforeningen i Frederikshavn Kommune har i øjeblikket omkring 1000 medlemmer.

Krudttårnet bliver i anledning af verdens diabetesdag farvet i blåt lys. Netop den blå ring er det globale symbol på støtten til diabetessagen.

I år afholder Diabetesforeningen for Frederikshavn Kommune Verdens Diabetes Dag på Frederikshavn bibliotek den 14. november fra klokken 14.00 -17.00, hvor medlemmer vil stå med foreningens risikotest og materialer samt forskellige smagsprøver fra bl.a. Easis. Desuden vil Frederikshavn Sundhedscenteret være tilstede med diabetessygeplejerske og diætist.

Foreningen håber, rigtig mange kommer forbi og ser/hører om de forskellige tilbud.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Verdens Diabetesdag markeres igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER