Velholdt, smagfuldt indrettet sommerhus i Sønderklit

Velholdt, smagfuldt indrettet sommerhus i Sønderklit

9. november 2019 - kl. 9:31 - af

Nybolig Sæby: Skønt sommerhusområde ved den smukke nordjyske Østkyst. Beliggende helt ud mod Kattegat, her er der børnevenlig sandstrand, klitter, skov til naturmenneskerne og naturligvis Professorens Plantage til dyreelskerne samt rigtig meget hygge. Det er et rigtigt familieområde, så børnene kan snildt finde legekammerater i ferien her. I kan også køre en tur til handelsbyen Sæby, kun ca. 10 km. væk. Her er der mange gode butikker, cafeer og restauranter samt supermarkeder og svømmehal. Fra sommerhuset som ligger på vand siden af hovedvejen, er der ca. 500 m til den børnevenlige strand ved Kattegat.

Indgang til huset er fra den sydvendte træterrasse – når man træder ind i huset lægger man straks mærke til det flotte klinkegulv i rødlig nuance som er i rummet der indeholder både stue, køkken samt fordeler gang til husets værelser og badeværelse. Til højre for indgangsdøren er der adgang til et stort værelse, der har et rigtig fint lysindfald samt separat indgang fra terrassen.

På vej mod køkkenet, er der adgang til de to næste værelser, det første er møbleret med 2 enkeltsenge og det næste værelse er lidt mindre og møbleret med en enkeltseng. Fælles for værelserne er at de er hyggelige og lyse. Badeværelset er med bruseniche. I brusenichen er der vandafvisende beklædning og i resten af badeværelset er der hvidmalet træpanel, desuden er der skabsarrangement i forbindelse med vasken. Stuen er utroligt lys, hyggelig og indbydende, her er god plads til både sofa/hygge krog og tæt ved køkkenet, en dejlig spiseafdeling. Varmepumpen er installeret i stuen, og brændeovnen sørger for hyggen på en kold dag. Fra stuen er der adgang til forældresoveværelse, der er møbleret med dobbeltseng og skabe.

Fra køkkenet mod stuen er der en lille halvmur. I køkkenet er der lyse låger, massiv træbordplade og alle hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet er der en mindre entre/bryggers (2018), det er også her at husets vaskemaskine og tørretumbler er installeret, og herfra er der udgang til flisebelagt terrasse og indkørslen.

Hele huset blev moderniseret i 2007 og udvendig beklædning blev olieret sommeren 2019. Alt bærer præg af at være utrolig velholdt, holdt i skønne lyse farver og der er holdt en “rød tråd” gennem hele huset i indretning og møblering.

Grunden er naturgrund med træer og buske ud mod vejen og græsplæne til boldspil og havebadminton. Her er et udhus til haveredskaber samt brændeskur.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/birthesvej/105085/933271

Sag nr.: 933271

Adresse: Birthesvej 34, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.085.000, –

Udbetaling: Kr. 55.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.421, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.572,-/3.934,-

Bolig areal: 76 m2

Grund: 1.005 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1970/1997

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt, smagfuldt indrettet sommerhus i Sønderklit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger