Så blev det store juletræ rejst på Torvet i Sæby

Så blev det store juletræ rejst på Torvet i Sæby

7. november 2019 - kl. 11:52 - af

Træet er leveret at kommunes afdeling for Park og Vej og er skovet i Katsig Bakker.

Kommunen leverer og opstiller desuden juletræer ved ”Strygejernet” mellem Vestergade og Grønnegade samt på Krystaltorvet i Sæby. Dertil kommer, at stort set alle byer i hele kommunen – store som små – forsynes med ”kommunale” juletræer.

Torvets juletræ bliver tændt den 24. november og er så klar til at stråle i al sin glans den sidste måned op til jul.

De handlende i Sæby supplerer med ophængning i gadebilledet af helt nye guirlander. Opsætning af julebelysningen klares i et samarbejde mellem Sæby EL, KT Elektric og Søren Jensens eftf. De nye guirlander er blevet en realitet ikke mindst efter flotte donationer fra Spar Nords to fonde, og Sæby Amba har stillet et lån på 200.000 kr. til disposition.

Endvidere ventes salget af julekalenderen at indbringe op imod 50.000 kr. Ved køb af denne er det muligt at få et væld af gode tilbud hos de handlende i byens butikker.

Tekst: Per Rye

74701680_455900815052020_4506506036034666496_n kopier 74602087_417896205796970_1689944205046054912_n kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så blev det store juletræ rejst på Torvet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER