Budget 2020: 5,5 mio ekstra til asfalt

Budget 2020: 5,5 mio ekstra til asfalt

5. november 2019 - kl. 7:59 - af

Karsten Thomsen (A), formand for Teknisk udvalg har skrevet dette indlæg:

I det daglige får jeg mange henvendelser angående vejenes beskaffenhed, derfor glæder det mig rigtig meget at kunne konstaterer, at der i det netop vedtagne budget for 2020 er fokus på kommunens vejkapital. Der er i budgettet afsat 5,5 mio ekstra til asfalt, det har været et stort ønske fra den socialdemokratiske gruppe.

Umiddelbar var min tanke, hvor meget asfalt kan vi få for 5.5 mio, hvad rækker pengene til. Vi kan vælge at  renovere mellem 8 til 10 km. by vej, eller omkring 10 km. landevej, der kan også  være cykelstier der skal have et løft / etableres. Hvordan de 5,5 mio. udnyttes bedst, ved jeg ikke endnu, det skal der arbejde tæt sammen med eksperterne fra Park og vej omkring, således vi sikre at vi får mest muligt for pengene.

Når vi i Teknisk Udvalg skal prioriterer asfalt i 2020, bliver det ud fra at give flere af vores veje eller cykelstier et løft, som vi eller ikke kunne have gjort

Jeg ser frem til at arbejde med opgaven i Teknisk udvalg, og glæder mig over at vi får mulighed for at forbedre kommunens vejkapital.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Budget 2020: 5,5 mio ekstra til asfalt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER