Bom lukker vejoverkørslen på Sæbygårdvej

Bom lukker vejoverkørslen på Sæbygårdvej

4. november 2019 - kl. 8:30 - af

Beslutningen i Teknisk Udvalg om at kunne lukke vejoverkørslen på Sæbygårdvej umiddelbart vest for svømmehallen i Sæby er nu ved at blive realiseret.
De seneste dage er opstillet en bom, som kan lukke af.
Fremover er der mulighed for indkørsel til rådhuset og parkeringsområdet, men der markeres med, at udkørsel ikke længere er tilladt.
I samme område har cykelstierne på en længere strækning langs Sæbygårdvej fået helt ny asfaltbelægning.

Tekst og foto: Per Rye

IMG_0626 kopier

4 kommentarer til “Bom lukker vejoverkørslen på Sæbygårdvej” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Bom lukker vejoverkørslen på Sæbygårdvej”

 • Vi har lige overstået Halloween, men uhyggen hænger ved på Sæbygaardsvej.

  Der er langsom kørsel på stedet. Problemet kan kun være opstået fordi folk ikke retter sig efter vigepligtsreglerne, og som jeg sagde i en anden anledning, Én, eller ganske få “utilpassede” ødelægger det for alle andre.
  Nu laver man udkørsel forbudt, og sender trafik et andet sted hen.
  Det er som at grave et hul i jorden, og grave et nyt for at slippe af med den første dynge opgravet jord.

  På den måde kan man jo ende med at regulere alle kryds i byen, f.eks. ind-og udkørsel ved Ppladsen til SuperBrugsen.

  Jeg husker for nogen tid siden et tilflytterpar, (læserbrev her på avisen) der var bekymret for ulykker på Søndergade ved apoteket. Jeg er tilflytter fra Vejleområdet, og kender byen særdeles godt. Trafikken i Vejle er ved at kvæles i lysreguleringer, og jeg håber ikke nogen finder på at sætte lysregulering op midt på Søndergade her i Sæby, fordi en enkelt ikke kan finde ud af at bruge fodgængerovergangen.

 • Der er da vist noget der er misforstået i dette. Der bliver lukket for kørsel i begge retninger. Grunden til at der bliver sat en midlertidig bom op, er at de store køretøjer der skal til at køre der i forbindelse med det nye byggeri at Spektrum (hedder det vist), kan køre ind hvor bommen er, så de lettere kan komme til. men der bliver lukket for kørsel begge veje for alle andre.

 • Jeg ved ikke noget om arbejdskørsel til og fra Spektrum.
  Kan kun henvise til hvad der tidligere er skrevet på sæbyavis.
  Hvis bilister ikke kan finde rundt i det kryds, er det måske kørekortet der i fare !!!!!
  Færdselsloven er klar i mælet hvad angår vigepligt.

  fra saebyavis : citat
  Rådhusvej i Sæby lukkes i krydset ved Sæbygårdvej
  15. august 2019 – kl.8:14 – af: Henrik Christensen

  Forud for det seneste møde i Teknisk Udvalg indstillede kommunaldirektøren, at Rådhusvej i Sæby lukkes i krydset med Sæbygårdvej – vest for Svømmehallen.

  Det har udvalget nu tiltrådt. Vejen lukkes i første omgang midlertidigt som et forsøg, men målet er, at projektet på sigt gøres permanent.

  Krydset er atypisk og vigepligtsforholdene svære at forstå både for bilister og cyklister. Forholdene kompliceres yderligere af, at cykelstierne er dobbeltrettede.

 • Henrik Christensen

  Således stod at læse på Teknisk Udvalgs dagsorden / referat fra 12.8.2019 om lukning af Rådhusvej:

  Sagsfremstilling:

  Sæbygård Skoleafdeling kontaktede i efteråret 2018 kommunen for at gøre opmærksom på, at en elev igen var blevet påkørt i krydset Rådhusvej/Sæbygårdvej – se vedhæftede luftfoto. Vi ved fra tidligere borgerhenvendelser og spørgeskemaundersøgelser, som er lavet i forbindelse med f.eks. færdselsundervisningsforløb, at krydset er et problematisk sted med flere ”mørke” uheld (ikke registreret) og flere ”lige ved” uheld. Krydset er atypisk og vigepligtsforholdene er svære at forstå både for bilister og cyklister. Forholdene kompliceres yderligere af, at cykelstierne er dobbeltrettet. Trafiksikkerhedsudvalget behandlede sagen den 10. december 2018 – se vedlagte sagsfremstilling. Trafiksikkerhedsudvalget anbefaler, at der som forsøg etableres en midlertidig lukning af Rådhusvej for at gøre krydset mere sikkert og overskueligt for specielt de bløde trafikanter. Krydset er en del af den anbefalede skolevej, og placeringen tæt på både skole og Sæby Fritidscenter bevirker, at der kommer mange børn og unge igennem krydset hver dag. I forbindelse med udvidelsen af Sæby Fritidscenter – Sæby Spektrum, skal der laves adgang/brandvej til området nord for fritidscenteret, hvor der bl.a. laves supplerende parkering og hvor der måske i fremtiden skal etableres en daginstitution. Den primære adgangsvej til Sæby Fritidscenter er stadig den sydlige adgangsvej – se adgangsforholdene på vedlagte luftfoto. Sæby Fritidscenter er blevet hørt i sagen omkring vejlukningen, og det er tilkendegivet, at der ikke er bemærkninger til projektet. Efter en forsøgsperiode er det målet, at lukningen skal gøres permanent, men dette forventes først at blive aktuelt, engang når Sæby Spektrum projektet er udført og har været i drift et stykke tid.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bom lukker vejoverkørslen på Sæbygårdvej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger