Stort flot træhus i sydbyen med hyggelig have og lækker pool

Stort flot træhus i sydbyen med hyggelig have og lækker pool

2. november 2019 - kl. 10:24 - af

Nybolig Sæby: I Sæby Sydby, tæt på stranden og med kort afstand til centrum ligger dette flotte træhus, på en lukket villavej. Der er stisystemer, så man nemt kan tage cyklen eller gå til skole, børnehaven eller centrum.

Velkommen til Solsbækvej 96A som er i et plan på 211 kvm hvoraf de 41 kvm er en dobbelt carport. Man kommer til huset via flisebelagt indkørsel og kører direkte i carporten, så man kan gå tørskoet ind i bryggerset. Fra carport kan man gå ind i et flot isoleret skur. I bryggerset er der god plads til både vaskemaskine og tørretumbler og samtidig er der udgang til hyggelig træterrasse og haven. Fra bryggerset er der adgang til to værelser. Ligeledes går man fra bryggerset ind i et stort og funktionelt køkken/alrum, her mærker man med det samme hygge, lys og masser af plads. Køkkenet er lyst med træbordplade og har alt i hårde hvidevarer. Der er plads til et stort spisebord i alrummet og stadig er der god plads til at bevæge sig rundt om bordet – det store vinduesparti med udgang til træterrassen giver masser af lys og hygge. Fra køkken/alrummet er der åbent forbindelse til en stor og dejlig stue med brændeovn og udgang til samme træterrasse, som fra bryggerset. Med køkken /alrum og stue i et stort rum skaber det åbenhed og hygge, der indbyder til samvær med familie og venner – her er der plads til alle. Fra alrummet er der en fordelingsgang til et værelse og badeværelse samt soveværelse med eget badeværelse. Der er en rød tråd gennem hele huset med ens gulve i alle rum samt ens klinker i bryggers og på begge badeværelser. Det samme gælder for lofter og indvendige døre i huset. På alle værelser samt på det ene badeværelse er der skydelåger med spejl.

I haven og på terrasserne er der en “syd lands” stemning med hygge og afslapning og på en skøn sommerdag, hvor man kan sidde ved husets pool bliver det ikke mere perfekt. Der er omkring huset en flot bred træterrasse så man vil altid kunne finde sol og læ på alle tider af dagen. På terrassen mod vest er der både plads til at sidde i solen, men samtidig er den delvis overdækket så man kan sidde der når aftenen falder på. Haven er nem at holde med græsplæne og få bede. Desuden er der i haven en stor flot pavillon, hvor man kan man sidde og kigge op på huset og poolen, også i pavillonen er der god plads rundt bordet til hygge og samvær.

Dette er et virkelig flot og hyggeligt hus med masser af lys og plads indenfor og masser plads til hygge og leg udenfor. Poolen bruges flittigt på en skøn sommerdag og er ikke dyr at anvende. Velkommen.

Lyder det som noget for dig – så kontakt Nybolig Sæby – 9840 1200

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solsbaekvej/105085/933280

Sag nr.: 933280

Adresse: Solsbækvej 96A, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.395.000, –

Udbetaling: Kr. 120.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.166, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 9.715,-/8.443,-

Bolig areal: 170 m2

Grund: 1.031 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1978

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort flot træhus i sydbyen med hyggelig have og lækker pool' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER