Hyggeligt og velindrettet villa med dejlig sydvendt have

Hyggeligt og velindrettet villa med dejlig sydvendt have

2. november 2019 - kl. 1:02 - af

home Sæby – Læsø: Denne villa ligger på den sydlige side af en stille vej i det skønne børnevenlige område på Haldbjerg. Et villakvarter med flere fine naturlegepladser i og skøn natur med gode udsigtsposter. Der er et særdeles godt sammenhold i området og gode traditioner for at mødes i grundejerforeningen til julefest, sommerfest, fastelavn og meget mere..

Flisebelagt indkørsel fører til husets bagdør med adgang til et pænt bryggers med gode skabe og fin garderobeplads. Herfra dør til hyggeligt køkken med hvide låger og fin spiseplads ved vinduet. Glasdør fører ind i den fine lyse stue, som har vinduesparti langs hele den sydlige side og udgang til hævet træterrasse. Husets foretrukne sted sommeren igennem med dejligt kig ug over haven. I stuen er der brændeovn og parketgulv. I hjørnet af stuen er der dør til stort hobbyrum med trægulv, som er indrettet i den tidligere garage og ikke er godkendt til beboelse. Også herfra er der udgang til haven.

En rummelig fordelingsgang med grå klinker fordeler til husets øvrige rum. Dejligt værelse med skabsvæg og vindue mod øst og stort værelse med vandskurede vægge og plankegulv samt værelse mod syd med plankegulv. Desuden pænt badeværelse med cremefarvede gulvfliser, vandskurede vægge, hjørnebruseniche og pænt hvidt skab under vasken. Fra fordelingsgangen er der ligeledes glasdør til stuen og til lille vindfang ved fordøren.

Pænt og velindrettet hus i særdeles rolige omgivelser med skøn lukket have, hvor man finder godt og praktisk redskabsskur, drivhus og varieret beplantning samt fine gamle træer.

Kontantpris: 895.000

Udbetaling: 45.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.464

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 110 m2

Udhus/carport: 29 m2

Grundareal: 770 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeligt og velindrettet villa med dejlig sydvendt have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger