Projekter for de kommunale havnes bådebroer

Projekter for de kommunale havnes bådebroer

1. november 2019 - kl. 8:46 - af

Med afsæt i Teknisk Udvalgs tidligere beslutning om at forlænge bådebrosprojektet i kommunens havne til 2032 fremlægges på næste møde i udvalget den 4. november en plan for forvaltning og prioritering af indsatser i projektet.

”Rønnerhavnen, Voersaa Havn og Aalbæk Havn har i den forgangne periode fået nye broer, og derfor står Sæby Havn for tur,” står der at læse i dagsordenen.

Af den årlige bevilling på 2,2 mio. kr. anvendes ca. 1,3 mio. til løn, drift og materialer. Projektets forlængelse til 2032 giver således en årlig dispositionsmulighed på ca. kr. 0,9 mio. Med forlængelsen af projektet er der et samlet rådighedsbeløb på 12,6 mio. kr. for perioden 2019-2032.

Forlængelsen af projektet vil sikre, at der fortsat kan prioriteres vedligehold af havneinfrastrukturen og færdiggørelse af udskiftningen af bådebroer, ligesom der allerede fra 2020 kan omprioriteres beløb til primært faciliteterne på Skagen lystbådehavn og Ålbæk Havn, samtidig med at indsatsen på Sæby Havn udskydes og igangsættes i et mere moderat tempo.

Ud over finansiering af selve driften af havneteamet prioriteres især bådebroer og teknisk aptering heraf, dertil også nye automatløsninger samt fortsat løbende opgaver på tværs af alle havnene.

Link til økonomisk oversigt (scroll til side 18):
https://frederikshavn.dk/umbraco/Surface/LocalEsdhPdfSurface/GetAgendaPdf?commId=Teknisk%20Udvalg%202018-2021&date=04-11-2019%2015.30%20-%2018.30&fileName=Dagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

Tekst: Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Projekter for de kommunale havnes bådebroer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER