FDF er på gaden med årets Y´s Men´s Julekalenderen

SONY DSC

FDF er på gaden med årets Y´s Men´s Julekalenderen

1. november 2019 - kl. 0:21 - af

Y’s Men’s Klubberne i Danmark præsenterer for 43. år i træk den landsdækkende Regions-julekalender, som i Sæby sælges af Sæby FDF ved supermarkeder og ude i byen af Sæby Y´s Men´s Clubs medlemmer. Selv om det er 43. gang julekalenderen udkommer, er den stadig en tilbagevendende glæde for mange mennesker, som ved køb af kalenderen er med til at støtte Y´s Men´s klubbernes sociale og humanitære arbejde i ind- og udland.

Køberne af kalenderen kan glæde sig over den farverige forside med karikaturtegninger af bl.a. kongefamilien, politikere og kendte personer. Forsiden er tegnet af den kendte tegner og illustrator Annette Carlsen, som er kendt for at lave satiretegninger, der kalder smilene frem.

Køber man julekalenderen, har man chance for at vinde et gavekort på 200 kr. bag hver af de 24 låger. Herudover er der mulighed for at deltage i et familiespil ved at gætte en kendt julesang, som dannes af en verselinje ved at sætte 24 bogstaver sammen fra bagsiden af lågerne.

Den samlede gevinstsum er på 128.000 kr.

Annoncørerne på julekalenderens bagside, Sæby Apotek, EDC Jensen & Riise, Galleri 2ti, Emmy og Finn Jakobsen, Nordjyske Bank, Kalhøj og Søren Jensen´s EFTF. A/S er med til at støtte julekalenderens formål.

Hovedformålet med udgivelsen af julekalenderen er, at overskuddet på ca. 1,5 million kr. går ubeskåret til socialt og humanitært arbejde i ind- og udland.

Y’s Men’s Klubberne i Danmark er en international serviceorganisation med lokalklubber over hele landet, og klubberne har nær tilknytning til KFUM & KFUK.

Kalenderen bliver solgt i ca. 41.000 eksemplarer, og den sælges med hjælp fra de uniformerede korps, skoler og idrætsforeninger, som derved også får mulighed for at tjene en ekstra skilling til deres forening. Kalenderens pris er 40 kr., og man kan være sikker på, at skulle man ikke selv være en heldig vinder, så vil der være gevinst hver gang til dem, hvor vi kan yde økonomisk hjælp til fattige og nødlidende verden over.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FDF er på gaden med årets Y´s Men´s Julekalenderen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger