EDC Jensen & Riise: Indbydende fritidshus tæt på stranden

EDC Jensen & Riise: Indbydende fritidshus tæt på stranden

29. oktober 2019 - kl. 0:04 - af

Velkommen til dette super velholdte fritidshus beliggende mellem Sæby og Lyngså. Fritidshuset er godt beliggende nær Lyngså badestrand, som er en af de bedste strande på Østkysten (blåt flag). Stranden har dejlige klitter og er meget børnevenlig med lavt og roligt vand. Desuden godt fiskevand for lystfiskere. Derudover er der kort afstand til Sæby, hvor der er gode indkøbsmuligheder og et fantastisk by- og havnemiljø.

Fritidshuset her er løbende renoveret med bl.a. udvidelse af stuen, tag, badeværelse og garage fra 2002. Fra entré træder man ind i husets hjerterum, dejlig stor stue alrum i åbenforbindelse med køkkenet. Fordelingsgang til soveværelset og de to fine værelser. Flot badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Ejendommen har nyere varmepumpe, som sikrer et godt indeklima i huset. Herudover er der en rigtig fin garage med god plads og der er indlagt fiberbredbånd.

Et virkelig velholdt og meget charmerende fritidshus i rigtig god stand, hvor der er rig mulighed for, at slappe af og nyde livet.

Adresse: Rovej 3, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005180

Type:  Fritidshus

Boligareal: 80 m2

Grundareal: 800 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1964

Ombygget: 2002

Pris: 898.000 kr.

Ejerudgifter: 852 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Jensen & Riise: Indbydende fritidshus tæt på stranden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER