Riise takker af i EDC Sæby<br>…

Riise takker af i EDC Sæby

28. oktober 2019 - kl. 9:21 - af

Den lokale EDC-mægler i Sæby har i 10 år heddet EDC Jensen & Riise. Fremover bliver det uden Riise i navnet.

Louise og Martin Riise ønsker fremadrettet at prioritere deres tid anderledes og har derfor valgt at overdrage deres andel af butikken til kompagnonen Lars Jensen. Sideløbende med medejerskabet i EDC Jensen & Riise driver Martin og Louise juletræsproduktion, hvor der forventes en større og større aktivitet de kommende år, som de ser frem til at udvikle yderligere.

”Produktionen af juletræer kræver mere tid, ligesom der ønskes mere tid til familielivet. Jeg har haft 13 spændende og gode år som indehaver af EDC i Sæby, og ser tilbage på mange gode oplevelser og takker vores mange kunder og samarbejdspartnere for et altid godt samarbejde. Lars Jensen og jeg har haft 10 gode år sammen og jeg ønsker Lars alt held og lykke i fremtiden” udtaler Martin Riise.

Ændringerne i  EDC Jensen & Riise sker 1. januar 2020, og butikken vil fremover fortsat være bemandet af tre uddannede ejendomsmæglere og to sekretærer, der skal opretholde det høje serviceniveau. Der er fuld gang i bolighandlerne i Sæby og opland, og Lars Jensen understreger, at man også fremover agter at være de lokale borgeres foretrukne ejendomsmægler:

“Vi har haft travlt som aldrig før i 2019, og der er fortsat medvind på markedet om det er villaer, sommerhuse eller landejendomme. Dansk økonomi er i fin form og renterne tager endnu en periode i det lave niveau. Ændringerne i butikkens ledelse får ingen indflydelse på vores kundeservice, og vi vil også i 2020 og årene fremover lægge os i selen for at servicere vores kunder så godt som overhovedet muligt”, siger Lars Jensen, der slutteligt takker Martin Riise for godt partnerskab.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Riise takker af i EDC Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger