Fuldt hus til konfirmand arrangement på Hotel Viking

Fuldt hus til konfirmand arrangement på Hotel Viking

28. oktober 2019 - kl. 13:25 - af

Søndag ved spisetid mens mørket faldt på strømmede det ind med kommende konfirmander og deres forældre på Hotel Viking i Sæby. Der var indbudt til smagning og inspiration til den kommende konfirmand sæson.

Mere end 100 gæster havde fundet vej, og de fik i løbet af de 3 timer arrangementet varede smagt 5 forskellige mulige tapas forretter, flere forskellige hovedrettet og hele 5 forskellige mulige desserter, så der var nok at holde styr på.
Mange valgte, på opfordring fra F&B Manager Klaus Farum Kjærgaard, at tage billeder af de mange forskellige lækkerier, så det var nemmere at tale om, når man senere skal beslutte sig ved aftenbordet derhjemme.

Udover et overflødighedshorn af lækker mad, så havde Kalhøj fundet to modeller, der viste tøj til drenge frem, og som Hans Ole Kalhøj oplyste, mens modellerne gik rundt mellem bordene, bliver trenden i 2020 Hilfiger og kobolt blå farver.

Sidst kunne man booke tid til at få foreviget sin store dag hos Click, som udover fotografering også nævnte mulighederne for den personlige og unikke indbydelse. Sidst var der en lille demo på udlejningskameraer, som kan tåle alt fra sovs til sodavand, uden de tager skade. Der ud over tager de fantastiske billeder, der får dagen til at stå knivskarpt.

Konfirmanderne og deres forældre kunne lidt før kl. 21 gå hjem med masser af indtryk og mulige ideer til næste års store fest.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus til konfirmand arrangement på Hotel Viking' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger