Nybolig Sæby: Flot villa i Voerså med havudsigt

Nybolig Sæby: Flot villa i Voerså med havudsigt

27. oktober 2019 - kl. 9:37 - af

I Voerså er der skøn natur med skov, hav og å lige uden foran døren. Der er gåafstand til børnehave, skole til 6. klassetrin, hal, sportsplads, multibane og spejderhytte – ja byen rummer mange fritidsmuligheder. Aftenturen kan foregå ved åbrinken, hvor der er flot kig ud over åen og til spisestedet Riverside. Åen snor sig flot igennem byen og udmunder ved byens lystbådehavn, hvor der er klubhus og naturlegeplads.

Velkommen til Rypevej som ligger i ”den gamle bydel” med grusbelagte og snoede veje. Nr. 5 lægger for enden af lukket vej og med en skøn udsigt til naturen og Kattegat. Den store grund på 2.580 m2 har luft omkring bygningerne og man aner straks, at der er hyggeligt at opholde sig i haven hvor der er drivhus, frugttræer, fin bålplads og skøn hyggekrog under det store træ.

Når man ankommer i indkørslen der er belagt med skærver, ankommer man i en stor, dobbelt carport med udhus på 60 m2. Her er masser af plads til at bilen kan parkeres og der er indrettet et opbevaringsrum på loftet med trappe op fra enden af carporten.

Hyggelig gårdhave/terrasse som er omkranset af en halvmur til huset. Herfra kommer man indenfor i et fint bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort badeværelse med både bruseniche og badekar samt mange skabe. Kontor/værelse og hyggeligt køkken med alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads. Alrum, hvor der er plads til hele familien og udgang til østvendt terrasse. Fra alrummet er der udgang til opholdsstue med træpilleovn, så der kan nemt tændes op på en kold dag. Flot soveværelse med udgang til gårdhaven – væggen mellem stue og soveværelse er en let væg og kan tages ned, hvis man ønsker dette.

1. sal er indrettet med repos, værelse med hyggelig kvist samt et stort værelse i enden, der tidligere har været to værelser. Dette kan nem reetableres, hvis man ønsker dette.

Der er gulvvarme i alle klinkegulve og huset fremstår lyst og pænt, med en skøn have og flot udsigt til havet og naturen.

Kan du tænke dig at bo i skøn natur med å, skov og hav lige udenfor døren, med albuerum både ude og inde, så ring til os og få en fremvisning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/rypevej/105085/933261

Sag nr.: 933261

Adresse: Rypevej 5, Voerså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.385.000, –

Udbetaling: Kr. 70.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.698,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.635,-/4.894,-

Bolig areal: 163 m2

Grund: 2.580 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1917/2000

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot villa i Voerså med havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER