Der er brug for dig: Bliv Grøn Ambassadør

Der er brug for dig: Bliv Grøn Ambassadør

27. oktober 2019 - kl. 0:21 - af

Du kan gøre en reel forskel for klimaet, hvis du tænker dig om i hverdagen. Du kan også skrue lidt mere op, og gøre en forskel sammen med Energibyen Frederikshavns grønne ambassadørkorps, Min Energiby.

Næsten otte ud af ti danskere mener, at udfordringerne med klimaet kun bliver løst, hvis vi alle sammen tager ansvar for at opføre os bæredygtigt, mens flere end syv ud af ti danskere mener, at vi er nødt til at ændre livsstil og skære ned i forbruget, hvis vi skal redde klimaet. Det fremgår af en ny rundspørge, skriver Berlingske.

Hører du til i gruppen otte ud af ti, så er du hermed inviteret til at deltage i fællesskabet, Min Energiby. Gruppen er en flok engagerede borgere, der har det til fælles, at de har lyst til at sætte skub i den lokale klimaindsats. Ambitionerne er høje og idéerne mange, så behovet for flere hænder er stort.

Så uanset om du er en ildsjæl, der har været i gang i årevis eller en nybegynder, der gerne vil finde andre at tage træde de første klimabevidste skridt sammen med, så er du velkommen. Gruppen arbejder blandt andet med helt konkrete arrangementer og events, men også med hvilke tiltag, der kan sættes i gang for at få kommunens øvrige borgere til at vise mere hensyn til miljøet.

Min Energiby tror på, at de gode initiativer smitter og skaber resultater i den grønne omstilling, og aktiviteterne sker både med direkte og indirekte påvirkning af miljø og bæredygtighed.

Har du lyst til at deltage i Min Energiby, og er du ung eller ældre, fra byen eller landet, fra syd eller nord, så send en mail til energibyen@frederikshavn.dk og tag din veninde, din kollega, din nabo eller din onkel med. De grønne ambassadører mødes en gang om måneden på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Der er kaffe på kanden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der er brug for dig: Bliv Grøn Ambassadør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger