Sæby Autoopretning & Lakering nomineret til AutoAwards 2019

Sæby Autoopretning & Lakering nomineret til AutoAwards 2019

26. oktober 2019 - kl. 0:41 - af

Autobranchen udvælger hvert år en række virksomheder som har udmærket sig på forskellige områder, og som viser vejen frem for andre med initiativer inden forskellige kategorier.

Sæby Autoopretning & Lakering er nomineret i hele to kategorier, nemlig

  • Årets karosseriværksted
  • Årets autolakerer

”Der er 5 nominerede i hver kategori, og vi håber selvfølgelig på at vinde. Men bare det at vi er blevet nomineret, er vi utroligt beæret over” udtaler medejer Jimmi Simonsen og fortsætter

”Nu ligger det ikke til os at prale, men vi har gode chancer for at vinde – og det kunne da være sjovt at drille nogle af de større værksteder, og få en Award-statuette hjem til Sæby. Hos os er service ikke en metervare, men et oprigtigt ønske om at have kunden i centrum, og give den bedste løsning på individuelle behov”

Sæby Autoopretning & Lakering har de sidste par år gennemgået en række tiltag i virksomheden bl.a. reduktion af strømforbrug, overgang til miljøvenlige malerprocesser og endelig som kronen på værket blev virksomheden i foråret Eurogarant-certificeret på såvel karosseriarbejde som lakering. I øvrigt som det eneste værksted nord for Aarhus.

”En nominering til AutoAwards 2019 er et fantastisk skulderklap fra branchen, der bevidner at det vi gør, er det rigtige. Det gode håndværk fornægter sig aldrig, og selvom vores forretning har 49 år på bagen, så står vi ikke stille”

Vi har brug for din stemme
Juryen bag AutoAwards er en bred repræsentation af 25 kendte personer fra bil- og autobranchen i Danmark.

Ud over juryens bedømmelse bliver stemmer fra offentligheden også udslagsgivende for hvem der vinder. ”Vi har brug for al den opbakning vi kan få, og håber at rigtig mange vil gå ind på http://www.autoawards.dk/ og stemme på os”

Awardfest med Lasse Rimmer
Vinderne af AutoAwards 2019 bliver publiceret ved en stor awardfest i Cirkusbygningen i København den 19. november 2019

Årets AutoAward konferencier er stand-up komikeren & TV værten Lasse Rimmer, der vil være klar i sit stiveste puds og svinge taktstokken for Auto Awards 2019.

Om Auto Awards
I en branche, hvor der sker store forandringer med stor hast og i takt med den teknologiske udvikling, er det nødvendigt med løbende evaluering og nytænkning. Derfor er Auto Awards formål at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil- autobranchen i Danmark, der netop gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. Auto Awards statuetterne gives derfor til den virksomhed, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for en given kategori.

Om Sæby Autoopretning & Lakering A/S
Sæby Autoopretning & Lakering er en ejerledet virksomhed. De to ejere – Jens Simonsen og Jimmi Simonsen – har i mange år været en del af virksomheden – og så er de far og søn.

I virksomhededens 49 årige historie har specielt een ting været kendetegnende for virksomheden: det gode håndværk. Vi har det godt med at levere kvalitet til glade kunder.

I foråret 2019 blev virksomheden Eurogarant Certificeret.

Se mere på www.saebyauto.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Autoopretning & Lakering nomineret til AutoAwards 2019' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER