NYHED – Flot patriciervilla nær Søparken i Dybvad

NYHED – Flot patriciervilla nær Søparken i Dybvad

26. oktober 2019 - kl. 9:11 - af

home Sæby – Læsø: Denne smukke villa ligger fint placeret på hjørnet af Badskærvej og Drosselvej. Den er holdt i karakteristiske gule og hvide farver med rødt betontegl på taget. Indkørsel fra Badskærvej fører ind i bred carport med låge til et hyggeligt gårdmiljø og den flotte velplejede have med drivhus og hyggeligt terrasseområde.

Fra gården er der indgang til dejlig stort bryggers, som har naturfarvede klinker og skabsvæg i den ene ende samt bordplade med vaskemaskine og tørretumbler nedenunder. Fra bryggers er der dør til pænt lyst badeværelse med brus og hvidt skabsarrangement. Ligeledes er der via to trin adgang til pænt køkken med lyse låger og parketgulv. Dette gulv fortsætter ind i hyggelig spisestue med vindue mod syd og terrassedør til gårdhaven. Der er åben forbindelse til to stuer en-suite, hvor to store vinduer mod vest og et mod syd giver et fantastisk lys. Desuden har denne etage en forgang med garderobeplads.

I spisestuen er der fyrretræs trappe til første sal, hvor man kommer op i et repos med parketgulv. Herfra adgang til værelse med gavlvindue mod syd, dejligt lyst soveværelse i kvisten mod vest og videre adgang til endnu et værelse med gavlvindue samt stort lækkert badeværelse med cremefarvede fliser og pænt kirsebær skabsarrangement. I badeværelset er der dør til loftsrummet hen over vinkelbygningen, som giver plads til alverdens opbevaring.

En meget charmerende og hyggelig villa med tilhørende carport, som er sammenbygget med udhus til cykler og redskaber.

Kontakt home Sæby for en fremvisning!

Kontantpris: 845.000

Udbetaling: 45.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.243

Energimærkekarakter: D

Boligareal: 132 m2

Udhus/carport: 27 m2

Grundareal: 710 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NYHED - Flot patriciervilla nær Søparken i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger