40-års jubilar i Spar Nord Sæby…

40-års jubilar i Spar Nord Sæby…

25. oktober 2019 - kl. 8:31 - af

Hanne Kiel Thomsen kan den 1. november lade sig fejre som 40-års jubilar i Spar Nord, hvor hun har sin daglige gang som privatkunderådgiver i afdelingen i Sæby.

Tilbage i 1979 tog Hanne Kiel Thomsen sine første spæde skridt som kontorassistent i Sparekassen Midtvendsyssel. Hvad hun ikke vidste den gang var, at det skulle udvikle sig til en langstrakt karriere inden for bankverdenen med en daglig gang i det, der sidenhen blev til Spar Nord. Efter en årrække at have beskæftiget sig som kontorassistent, lod hun sig i 1983 bankuddanne for efterfølgende at bestride stillingen som rådgiver i flere af bankens afdelinger. I dag har hun sin daglige gang som privatkunderådgiver i Spar Nord Sæby.

Jubilæet fejres privat.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40-års jubilar i Spar Nord Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER