Blive klar til en elevplads på bare fem uger

Blive klar til en elevplads på bare fem uger

22. oktober 2019 - kl. 9:05 - af

Hvis du har en STX, HTX eller HF og gerne vil have en uddannelse inden for fx kontor eller offentlig administration, så kan du på bare fem ugers EUS-forløb med erhvervsrettede fag blive klar til en elevplads i en virksomhed.  Det er nu muligt at tilmelde sig forløbet, som starter på Frederikshavn Handelsskole den 2. december.

Tidligere tog forløbet 10 uger, men der er kommet en ny bekendtgørelse, så studenter nu på bare fem uger kan blive klar til en elevplads inden for kontor, handel eller detail. Det er en rigtig god mulighed for at flytte sin karriere i en ny retning både for nye studenter og de, der blev færdige for år tilbage. Og uddannelsen er fuldt SU-berettiget, fortæller Brian Andersson, direktør for Frederikshavn Handelsskole.

En af dem, der har taget et EUS-forløb er 27-årige Sabrina Fyenbo, der i dag er elev inden for offentlig administration hos Frederikshavn Kommune. Hun blev student fra STX i 2011 og valgte senere at tage et EUS-forløb på Frederikshavn Handelsskole.

– Jeg skulle studere serviceøkonom i Aalborg, som kræver virksomhedsøkonomi, og så opdagede jeg det her forløb i Frederikshavn, hvor man også får it og forskellige servicefag, som man ikke får ved at tage et enkeltfag i virksomhedsøkonomi. Det kunne jeg rigtig godt lide. Nu har jeg så brugt forløbet til at starte på en uddannelse inden for offentlig administration på Frederikshavn Handelsskole, fortæller Sabrina Fyenbo, som bliver færdig med sin uddannelse om et års tid.

Ønsker du at høre mere eller tilmelde dig forløbet, kan du ringe til Frederikshavn Handelsskole på telefon 9620 5563.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blive klar til en elevplads på bare fem uger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER