Dybvad løber Tunnelløb på søndag

Dybvad løber Tunnelløb på søndag

21. oktober 2019 - kl. 10:28 - af

Så er der ikke mange dage til det går løs med 2. udgave af Dybvad Tunnelløb og de tre distancer, der fører deltagerne igennem både naturlige og til lejligheden skabte tunneller og andre landmærker i lokalområdet. Over 200 motionister har allerede tilmeldt sig arrangementet, hvorfra overskuddet i år går til Støtteforeningen for Hørby-Dybvad Skoleafdeling – og budskabet om Tunnelløbet er da også nået vidt omkring: Deltagerlisten tæller folk fra hele Nordjylland; bl.a. et stort hold fra Aalborg-firmaet ViaCon A/S, der for år tilbage leverede tunnelrøret under omfartsvejen ved Dybvad, som en flok medarbejdere altså nu kommer tilbage og løber igennem.

Umiddelbart på den anden side af dette tunnelrør ligger i øvrigt “PitStop”-depotet på Havens Møllegård. Her er der sørget for brændstof til musklerne, hvad enten man er på 5 km walk/løb, 10 km eller halvmarathon – og når man alligevel er nede i fart, kan man benytte lejligheden til at se på veterankøretøjerne, der vil være udstillet på gården. Her er tilskuere også meget velkomne til at dukke op for at heppe på deltagerne og kigge på de flotte køretøjer.

Lige som sidste år er det Søparken, der er start- og målområde for alle distancer, og også her opfordres familie, venner og øvrigt publikum til at komme og give en stor hånd til både løbere og “walk’ere”, som med deres tilmelding støtter et godt formål. Sidste års overskud på kr. 20.000,- gik til Dybvad Byudvikling – og arrangørgruppen, bestående af Helle Brinkmann, Klaus Nielsen og Anders Skovsgaard, håber at dette års resultat bliver endnu større takket være de mange tilmeldte motionister, samt ikke mindst en fantastisk sponsoropbakning til arrangementet fra områdets erhvervsdrivende.

Skulle der være interesserede, som endnu ikke har fået tilmeldt sig, er dette muligt helt frem til løbsdagen; bla. via løbets Facebook-side eller dybvadby.dk.

I Søparken sælges der i øvrigt suppe, pølser m.v., så man efter turen kan få varmen på en forhåbentlig herlig efterårssøndag i Dybvad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad løber Tunnelløb på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger