Foto: Kenneth Rödin

AVK Tooling udvider efter store million-ordrer

21. oktober 2019 - kl. 5:55 - af

Væksten fortsætter hos AVK Tooling i Sæby.

Nye ordrer på knap 300 mio. kr. betyder, at AVK Tooling igen må udvide sine produktionsarealer med en fabrikshal på i alt 1.589 m2. Hermed kommer virksomheden til at råde over godt 9.000 m2.

Ordrerne er afgivet fra de to store vindmøllefabrikanter Vestas og Nordex. Ordrerne er flerårige aftaler.

”Vestas-aftalen er en fortsættelse af en eksisterende aftale med udvidelse af nye komponenter. Nordex er en ny kunde for os, men de mennesker, der er ansat hos Nordex, har vi arbejdet sammen med i mange år,” udtaler adm. dir. Anders Jensen.

”Det er en stor glæde, at vi igen har fået så store ordrer her i Sæby. Det viser, at vi er konkurrencedygtige på det globale marked. Jeg er stolt på virksomhedens og medarbejdernes vegne,” lyder det fra Anders Jensen.

Ordrerne betyder, at AVK Tooling skal lave helt nyt fabriks-lay out, hvor lageret flyttes ud i den nye hal, og der skal indkøbes nyt produktionsudstyr. Desuden skal der etableres en helt ny produktionslinje til bearbejdning af komponenter til de nye ordrer.

”Produktionshallen skal stå færdig i februar 2020, men allerede fra årsskiftet startes produktionen op,” slutter Anders Jensen.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'AVK Tooling udvider efter store million-ordrer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER