home Sæby – Læsø: Stor lys familievilla i populært kvarter

home Sæby – Læsø: Stor lys familievilla i populært kvarter

20. oktober 2019 - kl. 0:38 - af

Denne villa ligger på lille stikvej i den nærmeste del af Sydbyen. Der er således kort vej på cykel til centrum og skønne naturområder. Huset er tilbagetrukket på stor koteletgrund med lang indkørsel og totalt privatliv.

Flisebelægning og skærver fører direkte ind i carporten, som er sammenhængende med udhus. Fliserne fortsætter omkring huset mod nord og til lille indhak med husets fordør. Her kommer man ind i rummelig entré med garderobeplads. Entréen smelter naturligt sammen med husets fordelingsgang og har flot ludbehandlet plankegulv, som fortsætter ind i skøn lys stue. I stuen er der stort glasparti mod syd og udgang til dejlig fliseterrasse og den fine lukkede have. Ved siden af stuen ligger et hyggeligt spisekøkken med hvide skabsfronter og alt i hvidevarer. Herfra adgang til godt bryggers med lysegrå gulvfliser, højskabe og bordplade med vask.

I den anden ende af huset fordeles der til stort soveværelse med skabsvæg og nydeligt badeværelse med sorte granit gulvfliser, muret bruseniche med glasdør og hvidt skabsarrangement med mørk nistret bordplade og formstøbt vask. For enden af fordelingsgangen er der dør til gennemgangsværelse eller kontor, hvorfra der er videre adgang til en tilbygning, med tre gode værelser. Man kommer ind i fordelingsgang med blank rød murstensvæg, som er den tidligere facademur. Herfra er der adgang til to identiske værelser med lille skrivebordsplads ved det ene vindue, loft til kip og muret garderobe.

En meget rummelig villa på skøn ugeneret beliggenhed, med dejlig sydvendt have og aftenterrasse ved den vestlige gavl.

Kontantpris: 1.798.000

Udbetaling: 90.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.077

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 163 m2

Udhus/carport: 24 m2

Grundareal: 1.005 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Stor lys familievilla i populært kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger