Konservative: <br>Vi tager ansvar

Konservative:
Vi tager ansvar

19. oktober 2019 - kl. 1:35 - af

Peter E. Nielsen har sendt nedenstående til redaktionen:

Vi konservative tager ansvar og er ansvarlige overfor den virklighedens udfordringer i Frederikshavn kommune.

Derfor har vi erkendt de faktiske udfordringer på Arbejdsmarksområdet og Børne og Ungdomsområdet, og accepteret den tilførsel af midler som nødvendige .

Vi konservative har i mange år kæmpet for at afskaffe rullende skolestart , og har i andre års budget forhandlinger fået at vide at det fungerede godt, derfor er det med stor glæde i den konservative lejr at de andre partier nu har erkendt den tidligere fejlslagne politik på dette område.

Vi Konservative vil gerne støtte og understøtte et af vores vækstspor i kommunen, nemlig turismen, derfor har vi været med til at sikre fuld finansieringsplan af Sæby havneudvidelsen, og vi har i hele forløbet omkring forhandlingerne til budget 2020, krævet forbedrede faciliteter i Skagen og Ålbæk Havn til såvel faste som gæstende sejlere, det er med glæde at de andre partier har bakket op om dette forslag.

Et ikke prangende budget er vedtaget, men et nødvendigt fornuftig og ansvarsbevidst budget.

Tillykke Frederikshavn Kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konservative:
Vi tager ansvar'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER