Flot villa med moderniseret køkken og badeværelse

Flot villa med moderniseret køkken og badeværelse

19. oktober 2019 - kl. 0:50 - af

Nybolig Sæby: Velkommen til Rebslagervej som ligger i et dejligt område der er ideelt for den unge, travle familie, som ønsker at være nær midtbyen, skole, børnehave, sportsaktiviteter, strand og den skønne plantage. Sæby byder på mange aktiviteter for både unge familier men også seniorer – her er svømmehal, idrætscenter, bibliotek, kulturhus og masser af indkøbsmuligheder. Der er kort afstand til motorvej til Aalborg som ligger indenfor 30 minutters kørsel og blot 10 minutter til Frederikshavn.

Man ankommer i indkørslen ved nr. 28, hvor man kører i garagen og parkerer bilen. Indenfor byder husets entre velkommen med et fint klinkegulv med gulvvarme, gæstetoilet og et værelse med trægulv – en fin afdeling til gæster eller teenageren. Derfra kommer stor stue der benyttes til opholds- og hyggeafdeling, hvor der kan tændes op i pejsen og nyde flammerne fra ilden. Fra opholdsstue er der også udgang til terrassen og haven. På den anden side af stuen ligger spisestuen og væggen derimellem kan tages ned, hvis man ønsker opholds- og spisestue som et stort rum. Fra spisestuen er der adgang til lyst køkken med grebsfrie elementer (Svane) og god plads til at få lavet god mad. Ved siden af køkkenet ligger bryggerset, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra spisestue er der fordelingsgang, hvor værelsesafdelingen befinder sig – her er der soveværelse, to værelser samt et pænt, lyst badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og klinkegulv med gulvvarme, moderniseret i år 2012.

Haven er udlagt i græs med træer og er godt skærmet med grønne omgivelser mod naboer og er dermed lukket af. På bagsiden af huset ligger haven højt og haven er fint varieret med træer, buske og græs. Et hus, der byder på mange muligheder både inde og ude – måske dit kommende hjem?

Vi glæder os til at præsentere dette hus for dig og din familie.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/rebslagervej/105085/933268

Sag nr.: 933268

Adresse: Rebslagervej 28, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.495.000, –

Udbetaling: Kr. 75.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.274,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.940,-/5.267,-

Bolig areal: 165 m2

Grund: 1.040 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1972

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot villa med moderniseret køkken og badeværelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger