Lions Club Sæby yder økonomisk støtte til Hjerteforeningen

Lions Club Sæby yder økonomisk støtte til Hjerteforeningen

18. oktober 2019 - kl. 13:08 - af

Hjerteforeningen Sæby har gennem flere år haft stor succes med et eftermiddagshold i motion med rehabilitering efter hjerteproblemer. Det er sket under kyndig ledelse af en fysioterapeut.

Derfor har Hjerteforeningen Sæby ønsket at starte endnu et motionshold om formiddagen med udspring i rehabilitering efter problemer med hjertet.

I begge tilfælde ledes holdene af fysioterapeut Cathrine Kvist fra Benefit i Sæby, hvor motionen foregår – en motion, der ikke mindst har fokus på og bidrager til at få pulsen sat i vejret.

Et sådant tiltag er imidlertid ikke uden økonomiske omkostninger. Derfor søgte Hjerteforeningen Sæby Lions Club Sæby om økonomisk støtte. Lions Club har honoreret ansøgningen med et tilskud på 10.000 kr. til det gode formål, og forleden blev gavebeviset overrakt af præsident for Lions Club Sæby, Anders Jessing, til formanden for Hjerteforeningen Sæby, Merethe Gaardbo.

”Aktiviteten passer som fod i hose med Lions’ formålsparagraffer, og derfor var der heller ingen tvivl om, at vi gerne vil yde økonomisk støtte til den gode sag,” konstaterer Anders Jessing.

Merethe Gaardbo udtaler: ”I Hjerteforeningen Sæby er vi særdeles taknemmelige for den store velvilje, som Lions Club har udvist med sit flotte sponsorat. Det vil bidrage til at hjælpe mange mennesker med hjerteproblemer på højkant igen.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lions Club Sæby yder økonomisk støtte til Hjerteforeningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger