Integrationsrådet inviterer til underholdende foredrag

Integrationsrådet inviterer til underholdende foredrag

22. september 2019 - kl. 0:47 - af

Integrationsrådet kaster et blik på kulturforståelsen til et gratis foredrag, hvor der sættes fokus på både det danske arbejdsmarked og de mange kulturforskelle, som Danmark rummer.

Torsdag den 26. september klokken 14-17 inviterer Frederikshavn Kommunes Integrationsråd til et gratis foredrag om kulturforståelse og dansk arbejdskultur med både oplæg, underholdning, kaffe og sødt.

– Vi har lavet et rigtigt spændende program, så vi håber, at der er mange, der har lyst til at være med, fortæller Katalin Fülöp, der er formand for Integrationsrådet.

Foredraget finder sted i Projekt og Integration i aulaen, Hånbækvej 32b, 9900 Frederikshavn.

Kultur på tværs
På dagen fortæller Dan Ole Faaborg fra International House North Denmark om dansk kultur og dansk arbejdskultur – og Ghaith Kashkul optræder med foredraget ”Danskheden set med to øjne”, der handler om integration, dansk kultur og kulturforskelle i forhold til flygtninge og indvandrere.

– Dagen skal gerne være både sjov og spændende, men også lærerig i forhold til at få en bedre forståelse for, hvilke forventninger det danske samfund har til internationale borgere – og hvilke forventninger de har til os, forklarer Katalin Fülöp.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og uddelingen af billetter sker efter først til mølle. For at få en eller flere billetter skal du bare sende en mail til Maiken Pilgaard Krüger på maku@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Integrationsrådet inviterer til underholdende foredrag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER