Sylvester Larsen giver koncert i Understed Forsamlingshus

Sylvester Larsen giver koncert i Understed Forsamlingshus

13. september 2019 - kl. 8:16 - af

Lørdag den 26. oktober giver Sylvester Larsen koncert i Understed Forsamlingshus, og du kan fra den 19. september kl. 17 – 19 købe billetter i Understed Forsamlingshus. Billetten koster 200 kr. for 2 x 45 min. koncert og er incl. tapas fra Ostefruen i Sæby. Festen starter kl. 18.

I efteråret 2019 drager Sylvester Larsen (søn af Kim Larsen) ud i Danmark på turne med sit band. Det er dog ikke storbyerne, der skal have besøg af Sylvester i denne omgang, men derimod de danske landsbyer, øer og småsamfund. Sylvester har en forkærlighed for de små danske landsbysamfund, og er ærgerlig over at storbyernes dominans, gør det svært at bevare kulturen i de små samfund.

Panama – fra albummet “Mega Egotripper”
https://www.youtube.com/watch?v=xJMTirMpILY

Sylvester har også skrevet og dedikeret en sang til de danske landsbyer med titlen “Lille Landsby”. Sangen er fra hans nyeste album “Mega egotripper”.
Se videoen her:
https://www.youtube.com/watch?v=PSykQnoMl9I

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sylvester Larsen giver koncert i Understed Forsamlingshus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER