Politisk status på faunapassage ved Sæby Vandmølle

Politisk status på faunapassage ved Sæby Vandmølle

12. august 2019 - kl. 10:19 - af

På det første møde efter sommerferien i Teknisk Udvalg den 12. august får politikerne forelagt en status på planer om et detailprojekt for en faunapassage ved Sæby Vandmølle.

Det blev i 2018 besluttet, at man ville lave et detailprojekt med henblik på at skabe faunapassage ved Sæby Vandmølle.

Teknisk Udvalg har tidligere besluttet, at projektet skal tage udgangspunkt i det skitseprojekt, som DTU Aqua har udarbejdet. Der blev i sin tid afsat 300.000 kr. hertil, og der har været afholdt udbud på et færdigt detailprojekt.

Imidlertid vurderede begge indbudte rådgivere, at der var så mange ubekendte i forhold til jordbundsforhold, funderings af nærliggende huse m.v., at de ikke ville tilbyde en fast pris på opgaven. Udbuddet blev derfor aflyst.

Forleden – den 5. august – er et nyt udbud udsendt til de samme rådgivere – denne gang med en prioriteret liste over de vigtigste emner for at få undersøgt en fast pris. Det sker for at kunne få flest og bedst mulige undersøgelser for det afsatte beløb. Det forventes, at undersøgelserne kan være færdige i løbet af 2019.

Kommunaldirektøren indstiller forud for mødet, at Teknisk Udvalg tager orienteringen til efterretning.

Tekst: Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politisk status på faunapassage ved Sæby Vandmølle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER