Ketils Madhus i Hørby genåbner i version 2

Ketils Madhus i Hørby genåbner i version 2

25. juli 2019 - kl. 12:40 - af

Tania, der er indehaver af Ketils Madhus på Hovedgaden i Hørby, fortæller:
“I har ikke hørt fra mig længe, men nu er tiden kommet til, at jeg genåbner Ketils Madhus. Der bliver lidt ændringer i konceptet – der bliver et mindre køkken og mere plads til jer gæster. Der kommer nogle andre ting på kortet, men alle yndlings tingene – dem har jeg bibeholdt.

Jeg håber i vil tage godt imod Ketils Madhus version 2.

Åbningsdagen et ikke fastlagt endnu. Vi, (Daniel er selvfølgelig med igen), starter med at friske det hele op den 18. september og vi håber, vi er klare til at genåbne den 1. oktober. Men det kan godt trække lidt ud.

Alle er velkomne forbi, imens vi går og arbejder. Kig ind og få en snak”.

Ketils Madhus blev officielt åbnet af Borgmester Birgit Hansen tilbage i februar 2018, men levede kun kort inden døren igen var låst.

Dengang var der nogen usikkerhed om årsagen til lukningen, men Tania lovede dengang, at hun ville komme stærkt tilbage, og det sker så i dette efterår.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ketils Madhus i Hørby genåbner i version 2' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER